Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tisztítás egyszerűen, de szakszerűen, bárhol!

2022-04-16 10:55:07

Kerültél már olyan helyzetbe, amikor mobil tisztításra lett volna szükséged? Eláruljuk, hogy sokan mások is. Ilyenkor bizonyára jól jött volna egy olyan készülék, amit csak előkaphatsz a kocsiból vagy a sufniból.

Ha nincs ilyen berendezésed, akkor – sajnos – nagy mérgelődésnek és rengeteg munkának nézel elébe. A jó hír azonban, hogy nem kell minden alkalommal ezt tenned, hiszen léteznek már lakossági felhasználású mobil tisztítóberendezések is!

Milyen helyzetekben jöhet jól a mobil tisztítás?
Ha elkapott az eső biciklizés közben és csupa sár lett minden, akkor biztosan nem szeretnéd a kerékpár minden részét egyesével letörölgetni. Amellett, hogy rendkívül időigényes, még fárasztó is. A Kärcher Center Marclean hordozható mosójával azonban egyszerű és gyors a folyamat!

A kerti munkák sem éppen tiszta tevékenységek. Ásás és kapálás közben a nedves föld rátapad a szerszámra, és nem is akar lejönni. Ha pedig fát ültetsz, akkor a sáros ültetőeszközökkel kell leszámolnod: az ásóval, a csákánnyal, a kapával és a vödörrel. De a gereblyézés után is érdemes megtisztítani a munkaeszközt.

A sátorozás is végződhet csúnyán, főleg a nyári, hirtelen leszakadó zivatarok miatt. Ha kempingezés közben kapott el az eső, akkor nem árt otthon lemosni és megszárítani a sátor alját az udvaron. Így nem penészedik be és nem lesz furcsa szaga a következő alkalommal.

Ha pedig egy kiadós túra után sáros lett a bakancsod, akkor is jól jön egy mobil mosó. Az autó belsejét ugyanis körülményesebb megtisztítani, mint a bakancsot még a beszállás előtt.

Miért érdemes mobil tisztítást alkalmazni?
A fent felsorolt példákban bőven találhatunk olyat, amikor jól jön a hordozható tisztítóeszköz. Mivel kicsik, ezért bárhová beférnek: az autóba, a kerti tárolóba, de még a kempinges cuccok közé is. A praktikus szállíthatóság tehát garantált!

Amellett, hogy kicsik, nagyon jól használhatóak. Kényelmesek, és hatékonyan távolítják el a különféle szennyeződéseket. A mobil kültéri mosó és a kézi mosópisztoly bárhol és bármikor a rendelkezésedre áll. Így nem kell aggódnod amiatt, ha nincs a közelben autómosó.

Emellett a beépített akkumulátorral felszerelt berendezés víztartállyal is rendelkezik. Így áram- és vízcsatlakozási lehetőség nélkül is kitűnően alkalmazható bárhol. Ha pedig egy fokozattal nagyobbra kapcsolnál a kerti munkákban, akkor elérhetők seprőgépek is!

Szükséged lenne egy ilyen eszközre?
Szerencsére, ma már lehetőség van ezek megvásárlására vagy akár bérlésére is. A tisztítóberendezések használata ugyanis egyre népszerűbbé válik nemcsak ipari, de lakossági körben is. Nézzük is, hogy hol szerezhetsz be tisztítóberendezéseket!

A Kärcher Center Marclean oldalán érdemes szétnézni ezügyben, hiszen a mobil tisztítókon kívül számos más készülékkel is találkozhatsz! Ilyenek, például, a magasnyomású mosóberendezések, a gőztisztók, szárazjégszóró készülékek, vagy éppen a nedves-száraz porszívók. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online