Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Különleges táborok is várják nyáron a gödöllői érdeklődőket

2022-04-12 10:06:08

Őrült tempóban közelít a nyári vakáció, így a táborok kiválasztása is felkerült a szülők teendőinek listájára. A gödöllőiekére is. Idén, a klasszikus táborok mellett, több különleges és extrém vakációs program is fogadja a bevállalós gyerekeket – tájékoztatta hírportálunkat Tóth Béla, a Táborfigyelő vezetője.

A gyerekek elkezdtek visszaszámolni, ugyanis alig több mint két hónap múlva megkezdődik a nyári szünet. A vakációra a szülők – köztük a gödöllőiek – is készülnek, a január közepén már elindult táboros előfoglalási időszakot követően április közepétől már nagyüzemben kell foglalni a táborokat a gyerekeknek, ha jó áron minőségi vakációs lehetőséget szeretnénk találni. A táborkínálat elképesztően széles, rengeteg tábor közül lehet választani, és az idei év több újdonságot is hordoz magában.

- Közel 600 táborturnus közül tudnak választani szülők és gyermekeik a Táborfigyelőn, amire szükség is van, ugyanis idén jóval többen foglalnak tábort, mint az előző években. A jelentkezések számának nagy arányú növekedése együtt kell, hogy járjon a táborok számának növekedésével, ugyanis tavaly egyes táboroknál már várólistákat kellett állítani. Ezt elkerülhetjük idén, a táborok felkészültek a rohamra. Az érdekesség 2022-ben a tábortémák tekintetében van – mondta el Tóth Béla, a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetője.

Tóth szerint a klasszikus sportos, idegen nyelvi, kézműves vagy lovas témák mellett egyre több különleges tábor közül választhatnak a gyerekek.
- A táborok igyekeznek minden gyermekigényt kielégíteni, így akár a tábor helyszínében, akár tematikájában próbálnak olyan különleges, olykor extrém újdonságot felmutatni, amivel az ilyen vakációs lehetőségekre nyitott táborozókat is el tudják érni. Idén ilyen táborból több van, mint az elmúlt években, és sok szülőtől halljuk, hogy: bár, a mi gyerekkorunkban is lehetett volna így vakációzni! – fogalmazott a Táborfigyelő vezetője.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online