Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Diákkorú mezeifutók lepték el a gödöllői repülőteret

2022-04-08 07:18:32

Április 6-án zajlott le a Kinder Joy of moving Mezeifutó-bajnokság Diákolimpia® Országos Döntője, a korábbi években kialakított hagyománynak megfelelően, a gödöllői (perőci) repülőtéren. Az eseményen öt korosztály (II-VI. korcsoport) versenyzői álltak rajthoz, mintegy 2.200-an. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) megbízásából a Pest Megyei Diáksport Szövetség szervezte.

A gödöllői tanodák, illetve a gödöllői színekben sportoló indulók közül érmes helyezést senki nem szerzett. A legjobban a VI. korcsoportos fiúk mezőnyében (123 célba ért induló) Lesták Ármin szerepelt: a MATE-Gödöllői EAC versenyzője, Gadanecz György tanítványa a 4. helyen futott át a célvonalon.

A gödöllői iskolák képviselői közül a III. korcsoportos lányok – a célba értek számát tekintve 224 fős – mezőnyében a 16. helyezett Vancsó Enikő kaparintotta meg a legjobb egyéni pozíciót (Erkel iskola, testnevelő: Gadanecz György).

A gödöllői indulók közül csapatban a Török Ignác Gimnázium III. korcsoportos – Szentgáli-Varga Villő, Ábrahám Zita, Ábrahám Eszter, Ivaskó Eszter összetételű – leány együttese érte el a legjobb helyezést, 12. lett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online