Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: Budaörsön visszatért a győzelmi ösvényre a gödöllői hatos

2022-03-27 21:45:00

NB I. Liga, felsőházi rájátszás, 2. forduló:
Budaörsi DSE-Emericus – Gödöllői RC 1-3
(-15, -19, 23, -23)

Nincs mit szépíteni a dolgon, a tartalékos gödöllői csapatnak a felsőházi rájátszásban valódi győzelmi esélye egyelőre elsősorban a budaörsiek ellen mutatkozik. A tavalyi bajnok idei éremszerzéséhez kellenek is a sikerért járó pontok. A vendégek sanszát némiképp növelte, hogy közel két hónapos kihagyás után ismét Szalay Attila rendelkezésére állt a kubai légiós, Sánchez Pérez Rachel. Más kérdés, hogy a képzett és rutinos játékos még kímélte magát, és – úgymond – gazdaságos játékkal szolgál(gat)ta a gödöllőieket.

Városunk hatosa az első szettet simán hozta, a másodikban, 12-10-es budaörsi vezetésnél jött Boros Réka, aki zsinórban hatszor tudott remekül nyitni, és ezzel jelentősen hozzájárulni ahhoz, hogy a GRC társulata megduplázza szettelőnyét.
A harmadik felvonásban, 20-17-es gödöllői vezetésnél közel volt a vizitálók szettvesztés nélküli diadala, ám a hazaiak fordítani tudtak. Mivel a negyedik játszma hajrájában a Szalay-csapat tette meg ezt, végül hárompontos gödöllői győzelemmel zárult az összecsapás. Városunk formációja öt elbukott ütközet után tudott újra diadalmaskodni.

A Gödöllői RC csapata 4 ponttal, 3-4-es szett- és 158-158-as pontaránnyal a 3. helyen áll a felsőházi (1-4. helyek) rájátszás minitabelláján. Következik: Gödöllői RC – TFSE április 15., péntek 17 óra, monori városi sportcsarnok.
Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online