Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: sorsfordító húzás volt, hogy Mendi elhagyhatta a gödöllői kispadot

2022-03-19 17:33:43

Annak ellenére, hogy a 12. helyezett – ősszel a Szűcs Lajos sportcentrumban 6-0 arányban elvérzett – hazai gárda fele annyi pontot sem tudott eddig gyűjteni a pontvadászatban, mint a listavezető Gödöllő, Győri Zoltán együttesére nem várt sétagalopp Felsőpakonyban.

Olyannyira nem, hogy a vendégek enyhe mezőnyfölénye nem volt garancia arra, hogy a házigazdák az első negyedóra végén – egy védelmi megingást kihasználva – megszerezzék a vezetést. Ezt követően hatékonyabb harcmodorra kellett váltania a 31. percben ziccert hibázó gödöllői csapatnak, amely a 36. percben Dolhai Gergő távoli, a kapus előtt a göröngyös játéktéren megpattanó lövéséből egyenlített. A gólszerző azonban nem sokáig maradhatott a pályán, miután sajnálatos vállsérülése miatt a szünetben le kellett cserélni, és kórházba szállították.

A második félidőben a támadó felfogást szem előtt tartva magabiztosan uralták a játékot Győri Zoltán együttesének tagjai, de a pakonyiak a 71. percben egy szöglet utáni kavarodásból ismét vezetéshez jutottak. Szerencsére, a GSK trénere időben és jót lépett, hiszen a csereként beállt Mudroch Mendel előbb 2-2-re alakította az eredményt, majd a – ha egy üzlet egyszer beindul mondáshoz igazodva – 80. percben előnyhöz juttatta a gödöllői legénységet. Bő tíz perc múlva pedig az is kiderült, hogy nagyon fontos három bajnoki pontot ért a vendégeknek a „padoztatott” támadó bevetése.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 20. forduló:
Felsőpakonyi KSE – Gödöllői SK 2-3
(1-1)
Gödöllői gólszerzők: Mudroch Mendel (2), Dolhai Gergő.
A Gödöllői SK csapata 47 ponttal, 55-16-os gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Vecsési FC március 26., szombat 16 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online