Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csúcskategóriás okostelefon megfizethető áron?

2022-03-18 10:09:54

Vannak olyan csúcskategóriás okostelefonok a piacon, amik megfizethető árúak? Tudsz-e olyan készüléket, aminek amint megláttad az árát, nem hittél a szemednek, mert annyira alacsony volt az összeg?

Pedig van ilyen gyártó a piacon, érdemes megismerni, mert kivételes ajánlatokkal bombázza a piacot. Mi pedig csak örülhetünk, hogy a gyártók közötti verseny kiváló, mégis megfizethető árú okostelefonokkal örvendeztet meg minket.

Imádjuk a szép okostelefonokat!
Rengeteg modell van a piacon, ez tény. Az is, hogy mobiltelefonból már láttunk rengeteg típust, így talán nem is olyan egyszerű már egyedit és újat mutatni. Akár azt is mondhatnánk, hogy szinte ugyanolyan az összes készülék.

Pedig nem. Már pár pillantás alatt rálelhetünk azokra a típusokra, amikre sokan felkapjuk a fejünket. Azokról van szó, melyek vonzzák a tekintetet, látszik rajtuk a munka, a kifinomultság, az elegancia, a beletett tervezői órák száma.

Az ilyen modellek jellemzően keskenyek, elegánsak. Kézbe véve őket eltölt minket a jó érzés, mert érezzük, hogy valóban olyan jó az anyaghasználat, olyan finom a megmunkálás, mint gondoltuk. Ma már alap a legjobbak mezőnyében a tükröződésgátló üveg és az ujjlenyomat-taszító felület is. És, persze, a szemet gyönyörködtető, olykor merész színválaszték is komoly előnyt jelent. Így mindenki a saját ízlésének megfelelő, ahhoz tökéletesen illeszkedő mobiltelefont használhat.

Fontos az erős és szép kijelző
Ma már el sem tudjuk képzelni képernyővédelem nélkül a készülékeinket. Aki emlékszik még a (jogosan elpusztíthatatlannak nevezett) Nokia 3310-esre, az tudhatja, hogy voltak mindent túlélő telefonjaink.

Igaz, akkoriban még nem voltak sem ekkora üvegfelületek, sem érintőképernyők. Ez azért megmagyarázza, hogy ma már miért kell külön védelemmel ellátnunk őket. Erről tesznek is a gyártók, a legjobb készülékek már alapból valamilyen Gorilla Glass védelemmel ellátottak. Ilyenek – például – a CoolMobile.hu-nál a Xiaomi 11 Lite 5G NE készülékek is, melyeken már alapból egy Corning Gorilla Glass 5 található.

Hogy mit is védünk ennyire? Azokat a tökéletesen éles, lenyűgöző képminőségű AMOLED kijelzőket, melyek akár 90 Hz-es képfrissítésre is képesek. Emellett már alapnak számít a fényhez igazodó fényerő, valamint az éjjeli kékfény szűrése.

Kiváló funkciók és paraméterek, megfizethető áron
Elég magasak az igények, de elvárunk egy csúcskészüléktől számos kiváló funkciót és paramétert is. Hatalmas RAM-ot, (bővíthető) háttértárat és akkumulátor kapacitást. 5G hozzáférést, gyorstöltést és NFC-t.

Tovább is van!
A tökéletes hangélményről a sztereo hangszórók gondoskodnak. Az azonnali feloldásért az oldalsó ízben elhelyezkedő ujjlenyomat-olvasó felel. És persze alap az NFC is.

Még jó, hogy a már említett Xiaomi 11 Lite 5G NE úgy biztosítja mindezt, hogy meg fogsz lepődni az árcéduláján. Jó vételnek ígérkezik, érdemes vetni rá egy pillantást! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online