Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: 90. perces büntetővel nyert a gödöllői tizenegy

2022-02-26 14:38:32

A tavaszi nyitányon a Pilis ellen elért magabiztos, 4-0 arányú siker után egy újabb felsőházi csapat, a tabella 6. helyén tanyázó Biatorbágy ellen kellett megküzdenie a bajnoki pontokért Győri Zoltán társulatának. A mérkőzést viszonylag szokatlan időpontban, szombat délben rendezték meg a Pénzügyőr fővárosi, Kőér utcai pályáján.

Szinte a kezdő sípszótól érzékelhető volt, hogy a hazai gárda legfőbb törekvése a kapott gól elkerülése, valamint az, hogy egy-egy kontratámadás végén megpróbálják bevenni a gödöllői kaput. Egy szöglet utáni, büntetőterületen belüli kavarodás után ez sikerült is a vendéglátóknak (27. perc), akik előnnyel térhettek a szünetre.

A második játékrészre Győri Zoltán fontos szerkezeti változtatásokat hajtott végre a GSK hadrendjében, aminek meg is lett az eredménye. A nyomasztó mezőny- és labdabirtoklási fölényben játszó vizitálók Reznek Donát révén előbb egyenlítettek (54. perc), majd a 90. percben Reznek tizenegyest harcolt ki, amit sértettként magabiztosan értékesített, kiharcolva ezzel a megérdemelt gödöllői győzelmet.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 17. forduló:
Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK 1-2
(1-0)
Gödöllői gólszerző: Reznek Donát (2, egyet 11-esből).
A Gödöllői SK csapata 40 ponttal, 50-13-as gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Gödöllői SK – Fémalk-Dunavarsány március 5., szombat 14.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online