Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: mesterhármassal segítette a sérülésből visszatért csatár a gödöllői győzelmet

2022-02-19 16:26:21

Őszi bajnokként, közvetlen üldözőjétől három ponttal elszakadva vágott neki a Gödöllői SK csapata a 2021/2022-es Pest megyei I. osztályú bajnokság tavaszi szezonjának. Hogy kedvező pozícióját biztosan megőrizze, az 5. helyen tanyázó Pilis ellen kellett bizonyítania Győri Zoltán társulatának.

Városunk – Barabás Ádám, Sásdi Dominik és az egyik felkészülési meccsen megsérült Rakonczay András személyében a téli szünet folyamán új szerzeményekkel bővült – tizenegye ezt megtette! Ráadásul, úgy, hogy Győri Zoltán egy tehetséges fiatal bevetésére is gondolt, és a kezdőben adott helyet a két hónap híján 18 éves, saját nevelésű Ujvári Marcellnek.

Az első félidőben a hazai társulat az időnként viharossá fokozódott szél ellen is játszott, így a támadások hatékonysága elmaradt a várttól. A második játékrész elején, az 52. percben egy pilisi öngól nyitotta meg a találatok sorát. Ezt követően a sérülésből visszatért tavalyi Pest megyei társgólkirály (24 találat) Koziorowski Richárd perceit élvezhette a házigazdákért szorító publikum. A csatár öt percen belül (55., 57. és 60.) mesterhármassal hívta fel magára a figyelmet, és egyértelművé tette a magabiztos gödöllői sikert, ami a kínálkozó lehetőségek kihasználása esetén nagyobb különbségű is lehetett volna.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 16. forduló:
Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport 4-0
(0-0)
Gödöllői gól: Koziorowski Richárd (3), öngól.
A Gödöllői SK csapata 37 ponttal, 48-12-es gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK február 26., szombat 12 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online