Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Így zajlik a Volkswagen kormányművek javítása

2022-02-13 16:27:22

Sokan vásárolnak Volkswagen típusú autót. A németekről az a hír járja, hogy precízek, és az autógyártás tekintetében sincs ez másként. Valóban születtek remek német autók az idők folyamán, köztük sok Volkswagen is.

A kopó alkatrészeket azonban időről időre javítani, cserélni kell. A kormánymű sem örök életű, ám sok esetben a szervószivattyú javítása, felújítása megoldást jelent a problémára. Jó hír, hogy egyáltalán nem megfizethetetlen a kormánymű felújítása, ráadásul, manapság már egyszerűbb ezt igényelni, mint valaha.

Így igényelhetsz Volkswagen kormányműjavítást telefonon

Ha Volkswagen típusú járművel rendelkezel, akkor mindössze néhány kattintással igényelheted a kormánymű javítását. Ehhez fel kell keresned egy olyan céget, amelyik kormánymű-felújítással foglalkozik.

A Szervokormány javítás oldalán több különböző lehetőséged is van erre. A legegyszerűbb talán az, ha ingyenes visszahívást kérsz az oldalon, így még fizetned sem kell a hívásért. Ehhez meg kell adnod a vezetékneved, a keresztneved és a telefonszámodat, továbbá azt, hogy pontosan mit is szeretnél javítani: kormányművet, szervószivattyút vagy kamion kormányműről van-e éppen szó. Persze, ha szeretnéd, közvetlenül tárcsázhatod a weboldalon található telefonszámot is.


Futárrendelő

Használhatod a futárrendelőt is, ami éppen olyan könnyű, mint egy pizzát rendelni a netről. Az űrlapot a fenti linkre kattintva éred el. Ez a cég vállalja, hogy Budapesten belül akár még aznap, vidéki településekre pedig másnap ingyenesen futárt küld a meghibásodott alkatrészért. Sőt, olyan nagyvonalúak, hogy még a bevizsgálásért sem kérnek pénzt, csak a javítást kell kifizetned.

Az űrlapon meg kell adnod néhány adatot az autód kapcsán, így jól teszed, ha előkészíted a forgalmi engedélyedet. Abban mindent megtalálsz, amit kérdeznek, kezdve az autó típusától a kocsi évjáratán át a motor típusáig. Le kell írnod pár szóban, hogy milyen hibajelenséget tapasztalsz, majd a kapcsolattartási adataidat kell begépelned végül. Ha szeretnél, írhatsz megjegyzést is a futárnak, segítheted őt a tájékozódásban, például ha a házszámok nem egyértelműek.

A javítás folyamata

Előzetesen megtörténik az egyeztetés. Ennek során lehetséges, hogy már tudnak mondani egy pontos árat. A kormánymű folyása elég gyakori hibajelenség, gyorsan be tudják árazni a szakemberek.

Az egyeztetést követően a futár elmegy a hibás alkatrészért, majd beviszi a műhelybe. Bevizsgálják, majd adnak egy pontos árajánlatot, ha az előzetes egyeztetés során erre még nem volt lehetőség. Az árral együtt azt is megmondják, mikorra készül el a kormánymű. Jellemzően egy vagy két napot kell erre mindösszesen várni.

Ha elfogadod az ajánlatot, akkor a javítás megtörténtét követően vissza is szállítják a felújított kormányművet. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online