Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Költöztetés külföldre? Csak profi költöztetővel!

2022-02-11 18:05:00

Ahhoz, hogy egy profi költöztetés emléke maradjon meg bennünk egy külföldre való vagy egy hazabútorozásról, ahhoz profi partnerre van szükségünk. Itt ugyanis több a vékony jég, mint egy hagyományos belföldi vagy városon belüli fuvarozás esetén.
De, nézzük, hogyan kerülhetjük el biztosan a komolyabb problémákat, és mire számítsunk, mire kell figyelnünk!

Költöztetés? Csakis profi partnerrel!
Már eleve ott eldől minden, hogy milyen partnerre bízza a költöztetendő bútorait. Ha egy megbízhatatlan cégre, vagy nevezzük őket inkább társaságnak, akkor ott komoly gondokba ütközhet. Még a megszokottakon, vártakon kívül is. Ezt pedig nyilván Ön sem szeretné!

Olyan céget keressen, amely eleve vállal külföldi költöztetést. Ez már egyfajta előzetes felkészülést és rutint feltételez. Nem olyan egyszerű dolog ez, mint egy belföldi vagy városon belüli fuvarozás. Épp ezért nem is fogja csak úgy bárki is hirdetni magáról, hogy ilyet vállal. Ez azonban önmagában nem elég.

Legyen a megbízandó cégnek honlapja, rajta cégadatokkal és elérhetőségekkel! Az adószámuk alapján már utánuk is tud nézni, hogy élő cég-e, volt-e bevételük egyáltalán és hasonlók. Az elérhetőségeiket felkeresve azonban még ennél is többet kideríthet!

Ha felhívja a kiszemelt céget, akkor sok információt bezsebelhet a beszélgetésből, ami vízválasztó lehet. Ha egyáltalán nem segítőkészek, inkább csak le szeretnék rázni Önt, nem hajlandóak válaszolni a kérdéseire, máris keressen mást! Ugyanígy akkor is, ha kap mindenre választ, ellenben összegről nem hajlandóak beszélni, vagy írásos ajánlatot semmiképp nem küldenének! Az, hogy írásban kapjon visszajelzést, létfontosságú! Enélkül nem tud majd mire hivatkozni akkor, ha megkezdik a költöztetést.


Számítson előlegre!

Ha megtalálta azt a profi partnert, aki a költöztetés során segítségére lesz, akkor bizonyára kap egy teljes tájékoztatást, hogy mire számíthat. Ez nagyon fontos, akár úgy, hogy előzetesen kap infókat már a honlapjukról is. De, természetesen, az is fontos, hogy az ajánlattételig és utána mit mondanak Önnek. És ugye figyelt arra is, hogy írásban kapjon az összegről ajánlatot?

Amennyiben minden stimmelt, és belevágnak, akkor számítson arra, hogy előleget fognak kérni. Ez legalább 50% lesz, ezen ne lepődjön meg. Ellenben írásos ajánlata és írásos megállapodásuk is lesz már eddigre, szóval be lesz biztosítva. Ezzel csökkentik a cégek a kockázatukat, ugyanis egy külföldi út az mindig nagyobb kockázattal és több költséggel is jár.

De, mivel Ön is jól felkészült, megfelelően végigment a partner kiválasztásán, és írásban megvan minden információja, így nem lőhet mellé.

Fontos a partneri kapcsolat
Nagyon fontos, hogy partnerként tekintsenek egymásra. Ha a gondos előkészületek ellenére is bármi gond lenne, akkor csak így fogják tudni gyorsan megoldani. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online