Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vizuáltechnika a professzionális kommunikációért

2022-01-18 10:17:37

A vizuális nyelvnek egyre nagyobb szerepe van minden felületen. Nem véletlenül, ugyanis univerzialitásával az információterjesztés leghatékonyabb kommunikációs eszköze! A vizuáltechnikai eszközök teszik rendezetté és professzionálissá a vizuális kommunikációt.

A vizuális kommunikáció szerepe

Ha a szervezet egészéről azt a képet kívánjuk sugározni, hogy a minőség a legfontosabb, akkor ne sajtcetlin ragasszuk ki, hogy az üzleti megbeszélés a folyosón balra lévő tárgyalóban zajlik, hanem használjuk az igényes megjelenést biztosító vizuáltechnikai eszközöket. A forma és a tartalom együtt ad teljes és hiteles képet az adott szervezetről.

A vizuáltechnikai eszközök jelentősége abban áll, hogy a képeket tartalmazó anyagokat 94%-kal, az infografikával is illusztrált anyagokat 12%-kal többen nézik meg. Az emberek figyelme vizuális kommunikáció segítségével könnyebben felkelthető.

Az ILMARKET.HU és a vizuáltechnika
Az ILMARKET.HU gazdag ügyviteli szolgáltatási tapasztalataira, valamint kiterjedt üzleti kapcsolataira alapozva hozta létre ipari és logisztikai piacterét. Az ILM Piactér célja, hogy közös online üzleti felületet biztosítson mindazok számára, akik ipari és logisztikai területen tevékenykednek. A munkaruházattól a kenéstechnikai alkatrészeken át a vizuáltechnikai eszközökig számtalan hasznos termék beszerezhető a kínálatukból.

A vizuáltechnikai eszközök az irodában, a munkatársak oktatása során, megbeszéléseken vagy kisebb konferenciákon is hasznosak lehetnek. Klasszikus vizuáltechnikai eszköz a posztertábla, amely pattintós alumínium keretében képes-szöveges üzeneteket közvetíthet a munkatársak, ügyfelek vagy a kliensek felé. A strapabíró mágneses tábla és a flipchart tábla táblairónnal írható, szárazon könnyen törölhető és mágnesezhető felülettel rendelkezik. Megbeszélések, oktatások, kisebb konferenciák hasznos eszköze lehet.

A parafatáblára üzeneteket, fényképeket, iratokat, emlékeztetőket rögzíthetünk. A fém falitartó lapozható bemutatótáblákkal különböző méretű dokumentumok, munkaügyi és biztonsági előírások, üzemi utasítások, házirendek, képek, rajzok, infografikák tartós kihelyezését, könnyű használatát segíti. Irodákban, üzemi területeken, kereskedelmi egységekben, konyhákban, raktárakban egyaránt jó szolgálatot tehet.

A prospektustartó a tájékoztató és reklámkiadványok rendezett elhelyezésének bevált eszköze. A plakátkeretben vagy fényképkeretben elhelyezett hirdetés vagy reklám figyelemfelhívó üzenetként jelenik meg, szükség szerint cserélhető.

Kommunikáljon szervezetében professzionálisan, nézzen körül az ILMARKET.HU oldalán, és rendelje meg az Ön igényeit legjobban kiszolgáló vizuáltechnikai eszközöket! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online