Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői Braun Áron lett a legjobb magyar versenyzője a Virtuózok V4+ zenei tehetségkutatónak

2021-12-18 10:57:40

December 17-én a döntővel véget ért a Duna Televízión a Virtuózok V4+ elnevezésű klasszikus zenei tehetségkutató immár második éve nemzetközi színterű műsorsorozata.  A Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Horvátország fiatal zenei tehetségeit színpadra állító kulturális megmérettetésnek volt gödöllői résztvevője is.

Mint utóbb kiderült, a világhírű művészekből álló zsűri tagjainak véleménye alapján a 13 éves, marimbán játszó Braun Áron nem csak fellépett, hanem a gödöllői Frederic Chopin Zeneiskola és AMI növendékeként a legjobb magyarországi versenyzője lett az Virtuózok idei évadának. A Talamba-tag Szitha Miklós és Barta Katalin zongoratanár tanítványa Kásler Miklóstól, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetőjétől vette át a neki járó értékes díjat.

- Neked köszönhetően most sok millió ember érzi úgy, hogy közel áll hozzá a klasszikus zene
– méltatta Miklósa Erika a Kossuth-, Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas koloratúrszoprán operaénekes Braun Áron előadását, amin szerinte még Mozart, korának rocksztárja is mosolygott az égből. Kép forrása: Virtuózok közösségi oldala


A verseny közönségdíjasára ezen a felületen lehet szavazni!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online