Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Részletekbe menő tervezés mosdók esetében

2021-12-16 09:07:15

Mindenki számára másmilyen a tökéletes mosdó, ha csak a dizájnra gondolunk. Azonban ezenkívül még néhány szempontot figyelembe kell venni a vásárlás során, amelyeknek minden mosdónak meg kell felelnie. Mutatjuk, hogy mik ezek.

Az okosan kiválasztott mosdókagyló a fürdőszoba legszebb éke lehet. A tökéletes modell kiváló minőséget képviselő alapanyagokból készül, egyszerűen tisztán tartható, valamint a mindennapos használat során is tökéletesen helytáll. Mindemellett pedig stílusossá varázsolja a fürdőszobát.

A Ravak garantálja a megbízható minőséget
A Ravak hosszú évek óta garantálja a termékei esetében a megbízható gyártási technológiát és a kimagasló minőséget. Minden terméke időtálló, tökéletesen helytáll a mindennapos használat során. Továbbá, egyszerűen tisztán tartható. Ráadásul, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően rendkívül stílusosak a Ravak-termékek. Ennek köszönhetően minden fürdőszobának stílusos megjelenést lehet kölcsönözni velük.

Legyen szó mosdóról, mosdópultról vagy fürdőszobaszekrényről, a széles választéknak köszönhetően mindenki könnyen megtalálja a számára legideálisabb változatot. Ráadásul a bútorok esetében a kifröccsenő víz miatt sem kell aggódni, hiszen mindegyik impregnáláson esett át. A Ravak-minőségben meg lehet bízni.

Ravak Ceramic Slim mosdó - gondos tervezés eredménye
A Ravak Ceramic Slim mosdó kiváló minőséget képvisel, és hibátlanul helytáll a mindennapos használat során. Gondos tervezés eredménye ez a mosdó. A termékcsalád két típust tartalmaz: az egyenes vonalvezetésű Ceramic Slim R mosdót és a lekerekített megjelenésű Ceramic Slim O változatot.

Lenyűgöző dizájnnal rendelkezik, melynek köszönhetően minden fürdőszobát stílusossá varázsol. A vékony falú formavilág és a finom élek a legapróbb részletekig ki vannak dolgozva. Tetszőlegesen, elhelyezhető a fürdőszobában, hiszen ez a mosdó a formájának köszönhetően egyedülálló szabadságot biztosít. Tökéletes választás minden fürdőszoba esetében.


Ravak UNI Slim mosdó - könnyed stílus és lekerekített formatervezés

A Ravak UNI Slim mosdókat könnyed stílus és lekerekített formatervezés jellemzi. Aprólékosan kidolgozott, stílusos mosdó, ami az újdonság erejével hat. Harmonikussá és stílusossá varázsolja a fürdőszobát. Kiemelten teljesít a minőség, a dizájn és a funkcionalitás területén egyaránt.

Bármelyik fürdőszobai enteriőrbe beilleszthető. Különlegessé teszi a szokványos környezetet. A termékcsalád a következő mosdókat tartalmazza: UNI Slim és UNI 400 B Slim, UNI 380 S SLIM és UNI 500 R SLIM. Utóbbi kettő egyenes vonalvezetéssel rendelkezik, míg az első kettő változat abszolút íves formavilággal. Természetesen, a megfelelő mosdó kiválasztása mellett az ideális csaptelep beszerzése is megfontolt döntést igényel. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online