Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Horváth Zsolt, a gödöllői líceum tanára is kiérdemelte a Rátz Tanár Úr Életműdíjat

2021-12-01 16:43:55

December első napján 21. alkalommal adták a Rátz Tanár Úr Életműdíjat azon általános és középiskolában oktató pedagógusoknak, akik matematika-, fizika-, kémia-, biológiaoktatás területén kimagasló teljesítményt nyújtanak a tantárgyak népszerűsítésében és a tehetséggondozásban.

A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében megrendezett díjátadón nyolc tanár vehette át az Alapítvány a Magyar Természettudományos Oktatásért Rátz Lászlóról elnevezett díját. A kitüntetést az Ericsson Magyarország, a Graphisoft és a Richter Gedeon által létrehozott alapítvány kuratóriuma ítéli oda minden évben, összesen 12 millió forint értékben.
Az immáron 1,5 millió forintos anyagi juttatással járó, 2000-ben alapított életműdíjat évente két-két matematika, fizika, kémia és biológia szakos tanárnak ítélik oda: 2021 decemberéig összesen 160 pedagógust díjaztak.


Idén egy gödöllői pedagógus, a kép bal szélén látható Horváth Zsolt, a Gödöllői Református Líceum Gimnázium biológia-kémia szakos tanára is kiérdemelte a szakmai elismerést, aki a Kossuth Lajos Tudományegyetemen diplomázott 1995-ben. Forrás: Grayling PR


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online