Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: gödöllői győzelem a veretlenek viadalán!

2021-11-21 17:05:02

NB I. Liga, alapszakasz, 6. forduló:
Székesfehérvári MÁV Előre-Bericap – Gödöllői RC 2-3
(-23, 22, 17, -16, -7)

Veretlenek viadala! Talán ezekkel a szavakkal írható le a legérzékletesebben a két csapat fehérvári ütközete, ami egyértelműen az NB I. Liga csúcsrangadójának tekinthető. Bőven benne volt a pakliban, hogy ötszettes harc után dől majd el a bajnoki pontok sorsa a taktikai húzásokkal is alaposan teletűzdelt idegek csatáján.

A döntő játszmáig vezető út két részre bontható: az első két felvonásban a fordulatos küzdelmet követő ellentétes részsiker, a második kettőben pedig az etapok elején felhalmozott tetemes előny mindkét fél részéről megvalósított megőrzése jellemezte az összecsapást.
Miután Szalay Attila csapatának sikerült az egyenlítés, várható volt, hogy az ötödik játszmát lélektani előnyből várhatják a gödöllőiek. Ennek megfelelően a felvonás első három pontja a vendégeké lett, akik 8-3-as vezetésüknél vonulhattak át a pálya másik térfelére. Szerencsére, városunk hatosának tagjai a folytatásban is kiválóan összpontosítottak, amivel számukra kedvező végeredménnyel zárták le a csaknem kétórás csatát. A GRC győzelme azt is jelenti, hogy az NB I. Liga mezőnyében már csak a gödöllői formáció mondhatja el magáról, hogy veretetlen!

A Gödöllői RC csapata 16 ponttal, 18-4-es szett- és 511-349-es pontaránnyal az 1. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Gödöllői RC – Budaörsi DSE november 27., szombat 17 óra, monori városi sportcsarnok. Védettségi igazolvánnyal megtekinthető! A nézőtéren maszk használata kötelező!

A rangadó utolsó pontja (forrás: GRC facebook oldala):



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online