Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: nem okozott gondot a gödöllőieknek az újonc Kispest legyőzése

2021-10-30 19:21:31

NB I. Liga, alapszakasz, 3. forduló:
Kispest SE – Gödöllői RC 0-3
(-19, -11, -20)

Két, magabiztos győzelem után az NB I. Liga mezőnyének – a Veszprémi SC mellett – másik újonca, a Kispest vendégeként lépett pályára Szalay Attila együttese. Az erőviszonyok alapján nem igazán lehetett más a gödöllőiek célja, mint a három pontot érő siker elérése. Hogy listavezető pozícióját is megőrizze városunk hatosa, 47 pontnál nem engedhetett többet riválisának.

Azzal együtt, hogy a sportágra jellemző technikai elemek végrehajtásában magabiztosabb, ám néha-néha hibázgató gödöllőiek végig uralták az első játszma menetét, meg kellett küzdeniük a részsikerért a bátran játszó kispestiek ellen.
A második szett első négy pontját a vendégek szerezték, és érzékelhető volt, ha a jó nyitásfogadásokból gyors és pontos szélső- vagy centertámadásokat építenek, nem sok babér terem a GRC kubai légiósa, Sánchez Pérez Rachel ütőerejével megbirkózni képtelen házigazdáknak.
Rámenősebben kezdte a harmadik játékrészt a kispesti formáció, ami azt jelentett, hogy Szalay Attila együttesének kapaszkodnia kellett. Az utolérés 14 pontnál következett el, és innentől fogva csupán idő kérdése volt, hogy mikor ér véget a találkozó, amin a vendéglátók 50 pontot termeltek, így a gödöllőiek rosszabb pontarányuknak köszönhetően elveszítették éllovas pozíciójukat a tabellán.

A Gödöllői RC csapata 9 ponttal, 9-0-ás szett- és 225-122-es pontaránnyal a 2. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Gödöllői RC – Debreceni Szakképzési Centrum-Eötvös DSE november 6., szombat 17 óra, monori városi sportcsarnok. Védettségi igazolvánnyal megtekinthető!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online