Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lepje meg gyermekét egy szett filctollal, és kápráztassa el a csodálatos színekkel!

2021-10-17 10:05:11

A filctollak minden gyermek kedvenc íróeszközei közé tartoznak, hiszen mindamellett, hogy színpompás képeket lehet velük rajzolni, színezésben is elsőrangúak. A filctollak azonban akkor jók, ha szettben vannak, valamint ha a létező legnagyobb szettben vannak, hiszen ezekkel a csomagokkal garantáltan le lehet foglalni a gyerekeket egy időre.

Sőt, még az is előfordulhat, hogy ezen eszközök segítségével egy újabb hobbit talál a rajzolás tevékenységében. Manapság már rengeteg típus, más és más darabszámmal rendelkező készlet, más színvilágba tartozó és más hegytípussal rendelkező tollak elérhetők a piacon. Így érdemes nyitott szemmel járni, és valóban azt a fajtát választani, ami a gyermek igényeinek és elképzeléseinek leginkább megfelel.

Filctollak a hegy típusai alapján
Legyen születésnap, névnap vagy egyéb alkalom, bármikor meglepheti gyermekét, unokáját vagy a családban lévő gyerekeket egyaránt. A filctollak sosem mennek ki a divatból, hiszen miután már tud bánni a kisgyermek a ceruzákkal, onnan egészen serdülőkorig biztosan imádni fogja a színes eszközöket. Mindenekelőtt a típus meghatározása a leglényegesebb, amelyet elsősorban a hegy kialakítása szerint lehet osztályozni. Sokak kedvencei a tűfilcek, amik – ahogyan azt a nevük is tükrözi – tűheggyel rendelkeznek.

A hegyek lehetnek nyomásállók, amelyek kifejezetten alkalmasak kisebb gyerekeknek, akiknél még nem alakult ki a könnyed és laza finommotorikus mozgás. Így erőteljesen a papírra nyomják a tollakat, ami hatására egyes típusok hegye visszanyomódik és ezáltal használhatatlanná válik. A gyerekek számára szintén ideális a rugós heggyel rendelkező filctoll, ami különleges kialakításának köszönhetően szinte törhetetlen. Vannak ezzel szemben a puha vagy rostheggyel rendelkező típusok is.

Egyediségek nem csak a gyerekek, de Ön számára is
Amennyiben szeretne mélyebben megismerkedni a különböző típusba tartozó íróeszközök egyedi vonásaival, akkor nézzen körül a BestMarkt filctoll kínálatában, és válassza azt, amelyik legjobban illeszkedik gyermeke érdeklődéséhez, életkorához és tevékenységéhez. Számos márka darabját megvásárolhatja kínálatukban, így garantáltan nem fog csalódni a felhozatalban.

Abban az esetben, ha nem csak gyermekének, de önmagának is szeretne kedveskedni, akkor vásároljon olyan filctollat, amely minden probléma nélkül kimosható a ruhadarabokból. Így abban az esetben sem kell aggódnia, ha csemetéje összefirkálja a terítőt, a pólóját vagy más textíliát. Nem csak hagyományos színek között válogathat, de megvásárolhatja a manapság már igen népszerű neonszínekben pompázó vagy éppenséggel csillogó darabokat. Ezzel még különlegesebbé varázsolhatja a filccel készült rajzokat. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online