Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: magabiztos gödöllői siker az újonc otthonában

2021-10-16 17:37:12

NB I. Liga, alapszakasz, 1. forduló:
CoreComm-Veszprémi SC – Gödöllői RC 0-3
(-16, -12, -17)

Az NB I. Liga regnáló bajnokaként az újonc Veszprém otthonában kezdte meg a 2021/2022-es bajnoki szezon alapszakaszának küzdelemsorozatát a gödöllői formáció. Csupán ebből kiindulva, a nyár folyamán több személyi változást is megélt vendégek tűntek esélyesebbnek a sikerre.

Az első pontok elosztásánál a hazaiak teljesítettek jobban, ám a feladóátló kubai légiós, Sánchez Pérez Rachel, illetve a négyesütő-poszton jeleskedő csapatkapitány, Ratkai Panna vezérletével fordított, majd fokozatosan elhúzott Szalay Attila társulata.
A második szettben sem igazán változott a játék képe, sőt! A játszma első hat pontját a gödöllőiek zsebelték be, ami meghatározta a vendégek újabb részsikerének elérését. Az előzmények alapján meglepetés lett volna, ha a veszprémiek szettnyerést érő erőre kapnak. Nem is tették, de becsületükre legyen mondva, dicséretesen küzdöttek a cserejátékosok bevetését követően is nagyobb játékerőt képviselő rivális ellen.

A Gödöllői RC csapata 3 ponttal, 3-0-ás szett- és 75-45-ös pontaránnyal a 2. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Jászberény Volleyball Team – Gödöllői RC október 24., vasárnap 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online