Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: őrjítő végjátékban őrölte fel a gödöllői legénység erejét a Balassagyarmat

2021-09-26 19:35:44

NB II. Északi-csoport, 2. forduló:
Gödöllői KC – Balassagyarmati Kábel SE 26-28
(13-16)

Mindkét csapat győzelemmel kezdte az új bajnoki idényt, ám az elmúlt szezonban még NB I/B-s gyarmatiak vizitálóként sem voltak veszélytelenek Bartos Gábor együttesére. Olyannyira nem, hogy az első félidőben gyakorlatilag váltott vezetéssel haladtak céljuk felé a riválisok, döntően úgy, hogy a házigazdáknak kellett kapaszkodniuk. Mivel 13-13 után ez nem igazán sikerült, a védekezésben hatékonyabb vizitálók háromgólos előnnyel térhettek pihenőre.

A fordulást követően még inkább nyílt az olló a két csapat között, hat találattal is ellépett a Kábel SE (17-23). Bartos Gábor együttesének tagjai azonban nem estek kétségbe, és az 56. perc elejére eltüntették a félidőbeli különbséget (26-26). A mérkőzés hajráját az idegek csatája jellemezte, amiben a három percig emberelőnyben játszott balassagyarmatiak akarata érvényesült.
Hazai oldalon pedig sovány vigaszként maradt a tanulság: a „szép” vereséget minden gödöllői érzületű elcserélte volna egy „csúnya” győzelemre...

A Gödöllői KC férficsapata 2 ponttal, 58-56-os gólkülönbséggel a 6. helyen áll az NB II. Északi-csoportjának tabelláján. Következik: Csömör KSK –Gödöllői KC október 2., szombat 16.30 óra.

Ifjúságiak (III. osztály B-csoport): Gödöllői KC – Balassagyarmat 45-20 (20-9)
Két forduló után a gödöllői csapat a tabella élén áll.
Serdülők (II. osztály Keleti-csoport): Gödöllői KC – Ceglédi KKSE 31-21 (12-12)
Két mérkőzés alapján Mácsár Gyula tanítványai vezetik a csoport táblázatát.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online