Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Málnárium női fitnesz klub is kínál programot a gödöllői egészség- és szűrőnapon

2021-09-26 11:10:29

A Kossuth Lajos utca és Szent Imre utca sarkán található gödöllői Málnárium női fitnesz klub is csatlakozik az október 2-án, szombaton a város főterén lezajló 3. Gödöllő Városi Egészség- és Szűrőnap eseménysorozatához – tájékoztatta hírportálunkat Málnási Csizmadia Éva tulajdonos

- A nagyszínpadon 10.15 órakor SALSA-Fit köredzés bemutatót és közös edzést tartunk, aminek időtartama 15 perc. Klubunk azonban már reggel 6 órától várja a mozogni vágyókat, akik 16 óráig élhetnek a jótékonysági edzésnap kínálta lehetőségekkel. Egy edzés ára 500 forint, amit a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete javára ajánlunk fel, akik a befolyt összeget az ifjúság egészségtudatos, a rákszűrés, a korai megelőzés, az életmód, illetve a helyes táplálkozás fontosságát előtérbe helyező nevelésére fordítják. Rendezvényeinkre mindenkit szeretettel várunk! Arra buzdítom hölgytársaimat, hozzák el barátnőjüket, ismerősüket – fogalmazott a Málnárium vezetője, aki a klub októberben induló pénzvisszafizetési garanciavállalási kezdeményezésére is felhívta a figyelmet. Ennek lényege, hogy 30 nap alatt 12 edzésen és az állapotfelmérésen regisztrált 10 darab mérés eredményéből legalább 2 pozitív változását ígérik. Ha ez nem lenne meg, életbe lép a száz százalékos pénzvisszafizetési garancia.


Adalékként annyit érdemes megemlíteni, hogy az egészségnap szervezői olyan feltételt találtak ki, hogy a főtérre begördülő szűrőbuszhoz csak az fér majd hozzá, aki egy füzetecskébe összegyűjti a programokról a pecséteket. A programok közé a Málnárium adománygyűjtő jótékonysági edzése is bekerült, vagyis: a klubban is lehet pecsétet szerezni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online