Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: fikarcnyi esélyt sem kapott a Tököl a pontszerzésre Gödöllőn

2021-09-25 18:04:41

Miután az előző fordulóban 2-0 arányú vereséget szenvedett Vecsésen a gödöllői alakulat, a papírforma alapján a Magyar Kupa legjobb 32 csapatának mezőnyében október 27-én a Ferencvárossal találkozó Tököl „kellemes” riválisnak mutatkozott a fiaskó okozta sokkból való kilábalásban. Némi fejtörést azonban okozott Győri Zoltánnak, hogy kire bízza a kapusposztot, mivel Farkas Márk sérülés, Hesz György pedig eltiltás miatt nem állt a rendelkezésére. A vezetőedző végül úgy döntött, hogy a fiatal, a 18. életévét csak decemberben betöltő, saját nevelésű Balogh Tamás kapja a feladatot.

Bő félórát kellett arra várni, hogy gólokban is megmutatkozzon a gödöllői tizenegy egyértelmű fölénye. Az azt megelőzően több helyzetet is elhibázó Mudroch Mendel (képen) húsz percen belül (35. és 56.) kétszer is eredményes volt, majd a mezőny legjobbja a 70. percben elérte a klasszikus mesterhármast. Hogy a vendéglátók alakulatából más is feliratkozzon a találatszerzők listájára, arról Pancsuska Tamás a 74. percben gondoskodott.
A 79. percben – egy megadható – büntetőből szépítettek a tököliek, ám a két csapat közötti négygólos különbséget Reznek Donát jóvoltából két percen belül visszaállította a hazai gárda. Mi több, a 88. percben Reznek újra fogadhatta társai gratulációját, miután teljessé tette a magabiztos és közönségszórakoztató gödöllői sikert.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:
Gödöllői SK – VSK Tököl 6-1
(1-0)
Gödöllői gólszerzők: Mudroch Mendel (3), Reznek Donát (2), Pancsuska Tamás.
A Gödöllői SK csapata 15 ponttal, 21-7-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Pereg SE – Gödöllői SK október 2., szombat 15 óra, Kiskunlacháza. Fotó: Patkovics Bence / Gödöllői SK


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online