Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: több mint 1000 napja nem nyert a Biatorbágy a Gödöllő ellen, most sem

2021-08-21 19:04:12

Utoljára 2018. október 27-én (1.029 napja) nyert a Biatorbágy a Gödöllői SK ellen bajnoki meccset. Szűk három éve vendégek a Táncsics Mihály úti sportcentrumban 2-0 arányban múlták felül az akkor még Pozder Nenad szakmai irányításával pályára lépett helyi gárdát. Azóta a GSK felé billent a két csapat egymás elleni eredményeinek mérlege, ugyanis két-két döntetlen és gödöllői siker született a riválisok találkozóin.

Tovább javul az immár Győri Zoltán vezetésével készülő hazaiak mutatója, vagy megszakad a Viadukt-átok?

Erre is választ adott a két alakulat összecsapása, amely a kezdeményezőbb házigazdák próbálkozásaival indult. A gödöllői fölény Dolhai Gergő jól irányzott lövése révén már az 5. perben vezetést eredményezett, amit bő negyedóra elteltével, egy szép akció végén Richter Tamás megduplázott. Előnye birtokában kicsit visszavett a lendületből városunk tizenegye, a vendégek azonban – egy Farkas Márk által bravúrosan hárított fejest leszámítva – nem veszélyeztették a hazai kaput.

A térfélcserét követően nem sokkal (51. perc), egy jobb oldali szabadrúgás után kialakult büntetőterületen belüli kavarodásból szépítőgóllá érett a zöldben játszó biatorbágyiak harciassága. Mintegy tíz perccel később az egyenlítést is megszerezhették volna a látogatók, ám Farkas Márk nem kis nehézségek árán kétszer is hárítani tudott.
Kisvártatva a feltámadó gödöllőiek jutottak lehetőségekhez: Koziorowski Richárd fejesét, majd Reznek Donát és Mudroch Mendel lövését azonban ártalmatlanította Lipők Benjamin, a biatorbágyi cerberus. Az utolsó említésre méltó események a hosszabbítás perceiben történtek: gödöllői részről a csereként beállt Kiss Dávid, majd Halmos Richárd biztosíthatta volna be a házigazdák sikerét, egy Viadukt-konra végén azonban Farkas Márknak is akadt dolga, hogy a GSK elkerülje a pontvesztést.


Pest megyei I. osztályú bajnokság, 2. forduló:
Gödöllői SK – Viadukt SE-Biatorbágy 2-1
(2-0)
Gödöllői gólszerzők: Dolhai Gergő, Richter Tamás.
A Gödöllői SK csapata 6 ponttal, 3-1-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Fémalk-Dunavarsány – Gödöllői augusztus 28., szombat 17 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online