Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csaknem 1,2 kilométer hosszúságú gödöllői út újul meg állami forrásból

2021-08-18 09:51:32

Augusztus 24-e és szeptember 1-je között két, a helyi közlekedésben fontos szerepet játszó út felülete újul meg állami forrásból Gödöllőn. Érdeklődésünkre Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője az alábbi tájékoztatást adta:

- Társaságunk a SWIETELSKY Vasúttechnika Kft-vel együttműködésben végez útfelújítást a Gödöllő - Tura - Hatvan összekötő út Gödöllő belterületi szakaszán. Társaságunk biztosítja az aszfaltot, a partner pedig a gépláncot. A felújítás során mintegy 1.200 tonna aszfaltot dolgoznak be a szakemberek az Állomás út közel 750 méteres szakaszán a MOL- benzinkúttól a vasútállomás irányába, valamint a Köztársaság út közel 430 méteres szakaszán, a SPAR-csomópontig. Az Állomás utcai munkálatok augusztus 24. és 28. között tartanak majd. Ennek idejére az Állomás utca Szabadság út és Ady Endre sétány közötti szakaszát egyirányúsítják: a 3-as főút felől lehet behajtani, továbbá sebességkorlátozást és félpályás útzárat vezetnek be. A Palotakerti lakótelepről mindkét csatlakozásánál csak jobbra lehet majd kihajtani az Állomás útra.  Az Isaszegi útról csak balra fordulva, az Ady Endre sétányon lehet a 3-as főutat megközelíteni.
A Köztársaság úton végzett munkálatok augusztus 30. és szeptember 1. között zajlanak majd. Ezalatt a Köztársaság út Alkony utca és Bessenyei utca közötti szakaszán jelzőőrös irányítás mellett váltott irányú forgalom, sebességkorlátozás és félpályás útzár lesz érvényben – fogalmazott az osztályvezető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online