Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit érdemes tudni a DPD futárszolgálatról?

2021-08-17 10:12:35

Magyarországon, méretéhez képest viszonylag sok futárcég érhető el, akár belföldre, akár külföldre küldünk. Az egyik a DPD, amely hazai és külföldi viszonylatban is az egyik legismertebb.

Most minden fontosabb információt megtudhattok a szolgáltatóról, ebben pedig a Csomagnet.hu segít nekünk.

A DPD-ről általában
A DPD-t 1976-ban alapította 18 nyugat-németországi vállalat, innen terjeszkedett végül tovább. Magyarországon 2003-ban jelentek meg, DPD Hungária Kft. néven. Ma nemzetközi szinten naponta 5 millió csomagot szállítanak ki. Napjainkban csaknem 500 depóval van jelen több mint 40 országban, mint például Belgium, Észtország, Brazília, Görögország, Indonézia, Dél-Afrika és Kazahsztán.

A DPD-vel belföldre és külföldre is lehet csomagot küldeni. Belföldön a küldemény a felvételtől számított 48 órán belül célba ér, külföldön 5 munkanapon belül a címzettnél van, de ez természetesen függ a távolságtól.

A DPD előnyei
A DPD-vel való csomagküldésnek több előnye is van, az egyik leginkább kézenfekvő, hogy egy több évtizede fennálló cégről van szó, ezáltal a biztonságérzetünk nagyobb lehet.

Mivel háztól házig szállítanak, ezért feladóként és címzettként is igen kényelmes megoldás, hogy nem kell kimozdulni otthonról.

Belföldre és külföldre is szállítanak, ami megkönnyíti a dolgunkat, ha szállítanánk, hiszen egy külföldön is bejáratott szolgáltatóról van szó.

Élhetünk az utánvét lehetőségével. Ez vonzó lehet partnereinknek, ezáltal több megrendelésünk generálódik.


Szolgáltatások

A cégnél különböző szolgáltatásokat találunk attól függően, hogy mit is szeretnénk pontosan. A DPD Classic belföldi szállítási lehetőség, ennek egyik legfontosabb eleme, hogy a fuvar díját készpénzben fizethetjük a futárnál. Ennél az opciónál lehetőség van utánvétre, ezt 7 munkanapon belül fizeti ki a cég a feladónak.

A DPD Delta szintén belföldi megoldás, viszont ennél a szolgáltatásnál online lehet fizetni bankkártyával. Ez tökéletes megoldás lehet, ha – például – egy webshopból rendelünk egy barátunknak ajándékot, így ő lesz a címzett. Utánvét beszedésére itt is van lehetőség, ugyanúgy 7 munkanap alatt fizetik ki az összeget a feladónak.

A DPD Classic Export, ahogy a nevéből is látszik, külföldi szállítási opció. Európai Unión belül bárhova szállítanak, szomszédos országokba akár 2 munkanap alatt is. Ezt a szolgáltatást csak bankkártyával lehet kifizetni, és utánvétre nincs lehetőség.

Hogyan rendelhetünk online szállítást?
Ma már egyre több oldal is foglalkozik ezzel. A Csomagnet.hu-nál például miután beírtuk a küldemény adatait a főoldalon, kiválaszthatjuk a nekünk tetsző ajánlatot. Ezek után elég megadnunk a feladó és a címzett adatait, majd könnyedén kifizethetjük a szolgáltatást. Innentől már csak várnunk kell a futárt.

A DPD egy komoly hagyományokkal bíró európai vállalat, amellyel nem csak belföldre, hanem nemzetközi szinten is biztonságosan adhatunk fel csomagot. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online