Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Válassz a legjobb napelemek közül a kiváló teljesítmény érdekében!

2021-08-15 10:56:22

A napelemes rendszerek piacán megállíthatatlanul dübörögnek a fejlesztések annak érdekében, hogy minél jobb teljesítményeket tudjanak garantálni a felhasználók számára.

Ennek egyik területe a napelem panelek konverziós hatékonyságának növelése, ahol sorra döntik meg a gyártók mind a saját, mind a versenytársak rekordjait a legjobb eredmények elérése érdekében.

Legutóbb, például, a JinkoSolar számolt be legújabb fantasztikus eredményéről, amely szerint elérték a 23,53%-os konverziós hatékonyságot, és így megdöntötték a korábbi rekordokat. A siker az úgynevezett TOPCon celláknak köszönhető, valamint egy új technológiának egyrészt a hegesztési, másrészt pedig a csomagolási technológia terén.


Válassz te is a legjobb napelemek közül!

Mivel a napelemes rendszer telepítése jellemzően egy olyan befektetés, ami aztán hosszú-hosszú éveken keresztül szolgál téged és a családodat, ezért egyáltalán nem biztos, hogy érdemes a régebbi és kisebb hatékonyságú megoldások közül választani. Minden területen, ahol dinamikus fejlődést tapasztalhatunk, láthatjuk, hogy hatalmas különbségek lehetnek az egyes megoldások, kivitelezések között.

Az A1Solar napelem kínálatában az elérhető, már piacra dobott napelem panelek között megtalálod a legmodernebb fejlesztéseket!


A legjobb megoldás, ha nem tökéletes a fekvés

Az USA-ban fejlesztett Maxim technológia a legjobb választás, amennyiben a házad nem az optimális fekvéssel rendelkezik, de akkor is, ha több tájolású tetőn kerül telepítésre a rendszer. A Maxim lesz a neked való technológia minden olyan esetben, ha árnyékhatással kell számolnod. A Maximmal az árnyékos helyeken is szuper teljesítményt produkál a napelemes rendszered.


Ha egy rekordertől választanál

A Suntech szakadatlan fejlesztésekkel és újításokkal van jelen a napelemgyártás piacán. 2016-ban például piacvezető 21,31%-os PERC cella hatékonysággal szereztek rangos nevet, de az egyike a legnagyobb múltú cégeknek a napelemek gyártói és fejlesztői között. Mindezek alapján méltán szerzett magának elismerést ezen a területen.

Amennyiben az innovációk és a kiváló teljesítmény a legfontosabb számodra, akkor az ő termékeik között érdemes válogatnod.


Q Cells - a minőség és elegancia kedvelőinek

A Q Cells szintén az óriások közé tartozik a napelemgyártó cégek között, és német cégként bízhatsz precizitásában. A Q.ANTUM technológiának és a legmodernebb PERC félcellás kivitelezésnek hála, a Q Cells napelem panelek messze a legkiválóbb napelem panelek méltó versenytársai. A kiemelkedő hatékonyság és megbízhatóság mellett ezek a napelemek kifejezetten dizájnos, elegáns megjelenéssel nyűgöznek le. Tökéletesen illenek a modern, új építésű házak minimalista stílusához és színvilágához.

A Q Cells napelem panelek abban emelkednek ki a többi napelem panel közül, hogy egyedülálló módon kombinálták a legmodernebb technikákat, így könnyedén megdöntik a 20%-os hatékonyságot, s meg is haladják azt. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online