Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A legfinomabb desszert étkezések után

2021-08-12 10:07:24

A legfinomabb desszert, amit csak ehetsz, az csakis a Te személyes kedvenced lehet. Ha ötleteket szeretnél, akkor próbálj ki valami igazán különlegeset. Mondjuk egy mézes-mákos gnocchit meggyöntettel.

Az egyszerű és nagyszerű édességek híve vagy? Akkor a fagyi a legjobb desszert a számodra. Persze mindenki ismeri a nagy fagylaltmárkákat. Te is biztosan kóstoltál már számos változatot: a csokis-kókuszos, blueberry, klasszikus csokis és egyéb.

Azt ajánlanánk, hogy a világbajnok somlói galuska desszertet próbáld ki, legalább egyszer az életben. Nincs is jobb, mint ahogyan a finom tejszín átitatja a kakaós piskótát, amit egy nagy adag csokoládészósszal öntöttek nyakon.

Van egy kis meglepetésünk is, a Rubus, ami egy brownie, mascarpone, málnakrém és Ruby csoki bolondos ötvözetéből készül. Ha igazán izgalmas és váratlan ízbombára vágysz, akkor ezt mindenképpen próbáld ki.

A Pizzafutár Szeged desszertjei között ezeket megtalálhatod, nézd meg és rendelj házhoz, ha otthon szeretnéd élvezni az édes finomságokat.


Mi van, ha már jóllaktam, de édesre vágyom?

Nincs semmi gond, ha úgy érzed, hogy egy falatot sem tudnál enni, mert egy igazán tartalmas ebédet rendeltél. Ha úgy érzed, hogy a desszertet csak ebéd után egy órával szeretnéd megenni, egy finom kávé mellett, akkor egyszerűen tedd a hűtőbe vagy hűvös helyre a desszertet.

A tejcsokoládés profiterol például egy erre ideális édesség, hiszen később is megőrzi állagát és a teljes ízhatást. Fogyaszd bátran, és élvezd az édes ízek kavalkádját!

Ha már az ebéd utáni sziesztáról és kényeztetésről van szó, akkor az üdítőket se feledd. Nincs is jobb, mint a jóllakottan elfogyasztott hideg szénsavas üdítő. Persze csak lassan kortyolgasd, úgy tovább tart az ízhatás, és az emésztést is megfelelően serkenti.

Az üdítőket megtalálod a Pizzafutár Szeged oldalán, és a rendelés mellé könnyedén hozzáadhatsz bármilyen kellemes italt is.


A desszertek energiaértéke

Ha a kalóriákat számolod, mert éppen fogyókúrázol, akkor inkább próbálj ki egy vega fagylaltot. Ne vond meg magadtól a finom falatokat a fogyókúra miatt. Inkább találj hatásos alternatívát, és élj a szenvedélyednek!

Nem vagy édesszájú? Kóstoltad már a tiramisut? Bárkit elvarázsol a keserű jellegbe burkolt édesség, amely még a legszigorúbb személyek lelkét is megédesíti.

Az is előfordulhat, hogy nem az édesség vagy a desszert érdekel igazán, hanem egyszerűen csak az ebéd utáni kikapcsolódás. Add át magad az édes öt percnek, amelyben csak nincs más jelen, csak te, a kiskanalad és a szerény, de mégis huncut desszert.


Tedd fel magadnak a kérdést: miért szeretem az édességeket?

Legtöbben azért szeretjük a desszerteket, mert a cukor boldogsághormonokat szabadít fel a testünkben. Nem szabad túlzásba vinni, mert az igazi boldogság belülről kell, hogy fakadjon.

Az édesség és a desszert éppen ezért született meg és vált szokássá a gyakori fogyasztása. Ezek az ételek arra jók, hogy a természetes boldogságunkat felerősítsék és intenzívvé tegyék az érzést. Ezért add meg magadnak a lehetőséget, hogy elvarázsoljon egy igazi desszert. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online