Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pilisen kezdi az új bajnoki idényt a gödöllői focicsapat

2021-08-11 10:59:54

Július első napjaiban megkezdte a felkészülést a Pest megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2021/2022-es idényére a Gödöllői SK csapata, amely az – időközben távozott Hevesi Tamás szakmai irányításával – 5. helyen zárta az előző pontvadászatot.

A vezetőedzői tisztséget Győri Zoltánra (álló sor, balról a második) bízták a szakosztály iránytói, aki az edzések mellet tesztmérkőzésekkel is hangol(t) az augusztus 14-i bajnoki rajtra.
A gödöllői tizenegy a Budakalász, a Biatorbágy, a CSOKI Sport (Csomád), a Dunaharaszti, a Dunavarsány, a Felsőpakony, a Gyömrő (feljutó a megye II-ből), a Maglód, a Nagykáta, a Pereg SE (Kiskunlacháza – feljutó a megye II-ből), a Pilis, a Taksony, a Tököl, a Vecsés és a Veresegyház alakulatai ellen lép majd pályára.


Az első fordulóban (augusztus 14., szombat 17 óra) a gödöllői tizenegy a Pilisi LK-Legenda Sport csapatának otthonába látogat, majd egy héttel később, augusztus 21-én, szombaton 17 órától a Viadukt SE-Biatorbágy formációját látja vendégül a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrumban.
Amennyiben semmi váratlan nem jön közbe és a járványhelyzet is engedi, a 2021/2022-es bajnoki évad őszi szezonja november 20-án, szombaton 13 órakor hazai környezetben, a Dunaharaszti ellen zárul a GSK legénysége számára. Fotó forrása: facebook


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online