Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megkapta a használatbavételi engedèlyt a gödöllői uszoda

2021-07-13 08:49:21

Legutóbb április közepén foglalkoztunk az Ady sétányon átadásra váró Gödöllő Városi és Térségi Uszoda megnyitása körüli fejleményekkel. Azóta három hónap telt el, és ezen időszak alatt számos, meg nem erősített hír (pestiesen szólva: pletyka) is szárnyra kapott a nyitás csúszásának okairól. Hallani lehet(ett) műszaki gondokról (tetőbeázás, vízszivárgás), és arról is, hogy a működtetés mikéntjéről, annak feltételeiről még folynak az egyeztetések.


A felröppent információk valóságtartalmáról és az átadással kapcsolatos legfrissebb tudnivalókról Vécsey Lászlót kérdeztük.
A Pest megyei 6-os számú választókerület országgyűlési képviselője érdeklődésünkre elmondta: az uszoda július 12-én megkapta a használatbavételi engedèlyt. Július 13-án a Nemzeti Sportközpontok és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemért Alapítvány (MATE) szakemberei végső műszaki szemlét tartanak.
A terjengő alaptalan híresztelésekkel szemben, az uszoda költségei az eredetileg előirányzott keretet nem lépték túl. Mind a tervezés, mind a kivitelezés milliméterre megfelel a Nemzetközi Úszószövetsèg (FINA) előírásainak.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online