Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Drogkereskedéssel gyanúsított testvérpárt hallgattak ki a gödöllői zsaruk

2021-07-04 11:24:53

A gödöllői nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 31 éves aszódi férfit, valamint testvérét, a 35 éves bagi férfit, akik a gyanú szerint közel egy éve drogot árulnak lakóhelyükön. A testvérpárt kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják.

A gödöllői nyomozók hónapok óta tartó felderítő munka eredményeként július 1-jén, a hajnali órákban kopogtattak a 31 éves K. Zsolt, valamint a 35 éves K. Tibor lakásának ajtaján, kutatási határozattal a kezükben. A bűnüldöző tevékenység során szerzett adatok alapján információ merült fel arra, hogy a testvérpár külön-külön nagyobb mennyiségben kábítószert és új pszichoaktív anyagot árusítanak lakóhelyükön.

A gödöllői zsaruk párhuzamosan és egyidőben ütöttek rajta a két férfin, kutatást tartottak, ahol K. Zsolt otthonában bruttó 730 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, több mint 3 millió forint értékű aranyékszereket, 740 ezer forintot, míg testvére lakásába bruttó 400 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, 500 ezer forintot, két digitális mérleget, valamint K. Tibor zsebében 113.500 forintot találtak, amit a nyomozók lefoglaltak. A lefoglalt kábítószergyanús növényi törmelékről a szakértő megállapította, hogy delta-9-THC vegyületet tartalmaz, ami kábítószernek minősül.


A két férfit elfogták és a Gödöllői Rendőrkapitányságra előállították. Kihallgatásuk során a terhükre rótt cselekményt nem ismerték el, K. Tibor panasszal élt, míg testvére K. Zsolt nem tett panaszt. Egybehangzóan vallottak, elmondták, hogy saját használtra szerezték be a „drogot”, értékesítésben nem vettek részt.

Az azóta letartóztatott K. Zsolt, valamint a szabadlábon védekező K. Tibor ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytatják le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online