Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lezárták a tavaly tavaszi gödöllői emberölés aktáját

2021-06-03 09:50:35

A Pest megyei vizsgálók befejezték a nyomozást egy tavaly – Gödöllőn, a Faiskola utcában – történt életellenes ügyben. A gyanú szerint egy nő kikötözte szeretőjét az ágytámlához, majd egy késsel, több mint ötvenszer megszúrta.

A nyomozás folyamán feltárt adatok arról tanúskodnak, hogy a 39 éves nő és szeretője között 2020. április 1-jén 11 óra körül egy gödöllői lakásban alakult ki nézeteltérés. A gyanú szerint a nő a 42 éves férfi kezeit spaniferrel az ágytámlához kötözte, majd egy 34 és egy 16,7 centiméter pengehosszúságú késsel – az orvosszakértői vélemény alapján – több mint ötven alkalommal megszúrta, majd magára hagyta.

A sértett szúrt sérüléseket szenvedett a nyakán, a tarkóján, a hátán, vállán, karján és a mellkasa teljes felületén. A nő órákkal később tért vissza a helyszínre, ahol a vérnyomokat megpróbálta eltüntetni, majd este 20 óra után értesítette a rendőrséget, ahol elmondta: „összevesztünk és belevágtam a nagy kést”.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható nőt a rendőrök elfogták és előállították. Kihallgatása során a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a cselekmény elkövetését elismerte.

Az azóta is letartóztatásban lévő R. Katalinnal szemben a Pest megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online