Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lebomló, környezetbarát dobozok és poharak

2021-05-29 09:39:29

Ebben a cikkben áttekintjük azokat a termékeket az ételkiszállítás területén, amik kevésbé terhelik a környezetet. Manapság egyre több az olyan cég, akik környezettudatosan szeretnék kivitelezni az ételkiszállítást.

Erre az igényre nyújtanak megoldást a lebomló, környezetbarát dobozok és poharak. Ezeknek a termékeknek rengeteg előnye van. Hiszen több szempontból kíméljük velük környezetünket, hiszen nem csak az előállításuk, de a használatuk utáni életük sem terheli meg környezetünket.

Ezek a környezetbarát elviteles dobozok és poharak többféle anyagból készülhetnek.

Az elviteles termékek csomagolásának környezetbarát alternatívája rengeteg előnnyel jár. Nem csak környezetünket védjük velük, de – akár gödöllői – vállalkozásunk megítélésének, brandjének is jót tesz ez a hozzáállás. Válasszunk ezekhez a dobozokhoz és poharakhoz környezetbarát evőeszközöket, hogy teljes legyen a kínálat! Most lássuk, milyen termékeket tudunk beszerezni a Hunpohár Webáruházból!


Mitől környezetbarátok az elviteles dobozok?

Környezetbarát és lebomló elviteles dobozok részben Öko PLA-ból készülnek. Ez az anyag a műanyaghoz hasonló állagot biztosít, ezért használata csak annyiban különbözik a műanyagtól, hogy lebomlik. Anyaga növényi fehérje, ezért le is bomlik.

Az elviteles dobozok nagyobb része viszont cukornádból készül. Ezek nagyon hasonlítanak a habtermékekre, a könnyű és zárható hungarocellszerű elviteles dobozokra. Csak éppen sokkal környezetbarátabb és energiagazdaságosabb az előállításuk, és persze szintén lebomló termékek. Szerencsére, ez az anyag is nagyon jól hasznosítható az ételcsomagolás és -szállítás során.


Mekkora környezetbarát lebomló dobozok kaphatók?

Ezek a lebomló dobozok 750-1450 milliliteres kiszerelésben érhetőek el. A kettő közötti ételmennyiségre 1200 milliliteres alternatívát találunk. Kaphatók cukornádból készült lunch boxok és menüboxok is. A menüboxok belseje osztott, hogy többféle ételt tudjunk tárolni bennük.

A hamburgerdoboz mérete átlagos és nagy adag hamburgerre van tervezve. Javasoljuk hozzá a bambuszból készült hamburgerpálcákat.


A lebomló, környezetbarát poharak
Az öko PLA poharakban és papírtégelyekben folyadékot tárolhatunk. Kényelmes és környezettudatos megoldás az italok szállítására ezek a 6-7 deciliteres, színes, grafikákkal ellátott tégelyek. Azonban klasszikus pohárra is találunk alternatívát, ezeket papírból készítik. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online