Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gyermeknapi programkavalkád a Lázár Lovasparkban

2021-05-25 18:43:46

Május 29-én, szombaton és 30-án, vasárnap 10 órától gyermeknapi programokkal várja vendégeit a fennállásának 20. évfordulóját idén ünneplő domonyvölgyi Lázár Lovaspark.

Darázs György, az impozáns természeti környezetben található létesítmény igazgatója elmondta, hogy mindkét napon lesznek folyamatosan zajló programok, úgy, mint: gyerekeknek korlátlan pónilovaglás, kézműves foglalkozás, arcfestés, fakörhinta, őshonos háziállat-parklátogatás, játszótér. Ezen felül a LAZAREUM múzeum megtekintése is szerepel a kínálatban, ahol a vendégek megismerhetik a kocsikészítés történetét, a magyar fogathajtó-sport fejlődését, valamint megtekinthetők a többszörös világbajnok Lázár-család érmei, kupái, versenykocsijai egyaránt.

Ami az időhöz kötött programkínálatot illeti, a 10 órai kapunyitás és a 16 órai kapuzárás között, 10.30 órától egy órán át, majd 13.30 és 15 óra között erdei kocsikázásra és pónilovaglásra nyílik lehetőség. Délben kezdődik a hagyományőrző lovas előadás, amivel egyidejűleg feltálalják a házias ízekkel és szezonális újdonságokkal kínált, korlátlan fogyasztás mellett 14.30 óráig igénybe vehető büféebédet.
A csak programjegyet váltók a kemencés büfében a nap folyamán ételeket (pogácsa, gulyásleves, lángos, rétes), illetve italokat vásárolhatnak.

Fontos kitétel, hogy a szabadtéri programokhoz védettségi igazolvány nem szükséges. Miként az is, hogy érdemes elővételben jegyet váltani a Lázár Lovaspark gyermeknapi programjaira, mert az kedvezményes a helyszíni jegyárhoz képest. Nem elővételes jegy vásárlása esetén a korlátlan büféebéd helyszíni vásárlási lehetőségét csak a foglaltság függvényében tudják biztosítani - fogalmazott Darázs György.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online