Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ennyire volt gáláns a városvezető a gödöllői civilekkel idén

2021-05-02 15:03:21

Összesen 37 gödöllői székhellyel rendelkező, közéleti-, kulturális egyesület, egyesületszerűen működő közösség, illetve civil szervezet (tavaly 44) részesült idén abból a 2,5 millió forintos keretösszegből (tavaly 4 millió forintos), amivel a gödöllői önkormányzat 2021-ben támogatja működésüket.  Más kérdés, hogy a pályázók összigénye megközelítette a 7 millió forintot.
A támogatási szerződéseket május 30-ig kell megkötni. Hogy kikkel és milyen összegről? Íme, itt a lista!

A polgármesteri döntést a településvezető által felkért javaslattételi bizottság készítette elő. A tagok között ott voltak a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület képviselői, Kecskés Judit civil referens, és nem utolsó sorban L. Péterfi Csaba polgármesteri kabinetvezető is. A pénzelosztási folyamat során a kulturális, ifjúsági és nemzetközi kapcsolatok bizottságának tagsága is egyetértett a javaslattételi grémium ajánlásával.

A megítélt támogatási összegeket böngészve, megállapítható, hogy Ebben az évben az egy, nyertes pályázóra eső dotációs átlag 67.568 forint. Az átlagnál tizenhárman kaptak nagyobb összegű támogatást. A legnagyobb mértékű dotáció a nyugdíjas egyesületet illeti meg (370 ezer forint) miközben 14 olyan szervezet van, amely éves szinten be kell, hogy érje 30 ezer forinttal.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online