Vissza normál nézetbe Nyomtatás

170 nap bezártság után május 1-jén újra kinyit a gödöllői kastély

2021-04-30 10:18:05

Miután Orbán Viktor miniszterelnök az április 30-i rádióinterjújában bejelentette, hogy az oltások száma hamarosan eléri a 4 milliót, május első napjától életbe lépnek az ide kattintva elérhető járványügyi intézkedések. A bejelentés érinti a Gödöllői Királyi Kastélyt is, ami 170 nap „bezártság” után nyitja meg újra kapuit a látogatók előtt. A május 1-jén 10 órakor esedékes újranyitásról dr. Ujváry Tamás, a műemlék-együttest működtető gazdasági társság ügyvezető igazgatója a következőket tartotta fontosnak elmondani:

- A Gödöllői Királyi Kastélyban felkészültünk a látogatók újbóli fogadására. Május első napján a kastély ismét megnyitja kapuit. A jogszabályi előírásoknak megfelelően, a kiállítótérbe csak védettségi igazolvánnyal lehetséges a jegyvásárlás és a belépés. Igaz ez az egyébként ingyenesen látogatható új időszaki tárlatra, ami az idén megrendezésre kerülő, „Egy a Természettel” vadászati és természeti világkiállításhoz kapcsolódva mutatja meg Gödöllő és Pest megye vadászati hagyományait és kultúráját.
A látogatókat minden kiállításunk kapcsán ütemezett látogatásra kérünk, azaz: a következő terembe akkor lehet belépni, ha az előtte haladó azt már elhagyta. A kastélyba látogatókat számos új tárgy, átrendezett szoba várja, illetve a korábban csak külön belépőjeggyel megtekinthető, Ragályi Elemér által rendezett és felvett rövid, a kastély történetét bemutató filmet is megnézhetik a vendégek az állandó kiállítás jegyével felár nélkül. A gödöllői kastély és valamennyi munkavállalója már várja, hogy biztonságos kulturális kikapcsolódást nyújtson az ideérkezőknek.

Jegyárak az állandó kiállításban
Felnőtt belépőjegy: 3.200 forint • Diák belépőjegy: 1.800 forint • Családi belépőjegy (2 felnőtt és 3-18 éves gyermek): 6.500 forint


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online