Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőnél csapódott be egy közutas energiaelnyelőbe egy személyautó

2021-04-28 17:34:39

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. gödöllői mérnökségének szakemberei az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 21-es kilométerszelvény környékén dolgoztak április 27-én, a délutáni órákban, amikor a kollégákat és a munkaterületet biztosító energiaelnyelő berendezésnek ütközött egy személyautó. A balesetben – szerencsére – nem sérült meg senki.

A társaság munkatársai ebben az esetben is, mint minden más gyorsforgalmi úton számos figyelmeztetést helyeztek ki: jóval a munkaterület előtt a pálya fölött található digitális kijelzőn szerepelt, hogy munkaterület következik, két lépcsőben 100, illetve 80 km/órára vették le a sebességet az előjelző autóikkal, ráadásul, munkavégzésre és sávelfogyásra figyelmeztető táblák is kint voltak. Ennek ellenére a felvételen jól látszik, hogy a belső sávban nagy tempóval halad a balesetet okozó jármű, mondhatni szerencsére, még talán az utolsó pillanatban észrevette az energiaelnyelő modult, így annyira le tudott fékezni, hogy ne legyen nagyobb baj az ütközésből. Bár, helye és ideje is lett volna kikerülni vagy átsorolni a külső sávba. Viszont az is elmondható, hogy a nemrégiben beszerzett új modul ellátta feladatát, megvédte a dolgozókat és az autó utasait is.

Az ilyen esetek elkerülése érdekében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. illetékesei kérik az autósokat, hogy ne megszokásból vezessenek, figyeljék az utakon kihelyezett fix és ideiglenes jelzéseket, azokat betartva saját maguk és a munkatársaink biztonságáért is sokat tehetnek!




 

 

 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon


Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés





Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online