Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: hiába vezetett, kikapott a gödöllői tizenegy Dunakeszin

2021-04-24 18:45:17

A hétközi, Dunaharaszti ellen elmaradt mérkőzés pótlása nem úgy sikerült (0-3) a gödöllőiek számára, ahogy az remélték, ezért jó lehetőség mutatkozott arra, hogy a tabella 14. helyén álló Dunakeszi vendégeként bizonyítson a GSK különítménye.

A lehetőséggel azonban nem tudott élni a vendéggárda. Pedig gödöllői szemszögből nézve jól indult a találkozó, hiszen Koziorowski Richárd az 5. percben vezetést szerzett. A hazaiak az első játékrész utolsó perceiben egyenlítettek, majd a térfélcserét követően még egyszer betaláltak, s – miután a gödöllői tizenegy elpuskázta kínálkozó helyzeteit – ezzel otthon tartották a három bajnoki pontot.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 25. forduló:
VS Dunakeszi – Gödöllői SK 2-1
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Koziorowski Richárd.
Huszonhárom mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 39 ponttal, 37-24-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Nagykáta SE május 1., szombat 16.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. Védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára várhatóan megtekinthető! A terv szerint a Régió Plusz TV csatornáin élőben lehet majd látni a találkozót.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 22. forduló:
Váchartyán KSE – Gödöllői EAC 2-0
(1-0)
Tizenkilenc mérkőzés alapján a GEAC együttese 26 ponttal, 33-32-es gólkülönbséggel a csoport tabellájának 7. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online