Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: nehézkesen indult, de sima lett a gödöllőiek győzelme a Budakalász ellen

2021-04-17 18:36:56

A tabellán elfoglalt pozíciók alapján két erős középcsapat összecsapását rendezték meg a gödöllői Szűcs Lajos Sportcentrumban. A találkozó előtt 6. hazaiak és 7. vizitálók küzdelme a gödöllőiek szája íze szerint alakult: Koziorowski Richárd az ellene elkövetett szabálytalanság miatt megítélt büntetőből (a vendégek szerint a tizenhatoson kívül történt a kontakt) a 16. percben vezetést szerzett, majd a 60. percben – a félidőben csereként beállt Dolhai Gergő önzetlenségének is köszönhetően – újabb találatot tért el.
Az igazi slusszpoént a harmadik gödöllői gól jelentette a 70. percben, amikor egy frappáns támadás végén Mudroch Mendel egy visszacsel után kilőtte a budakalászi kapu jobb felső sarkát.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló:
Gödöllői SK – Budakalászi MSE 3-0
(1-0)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd (2, egyet 11-esből), Mudroch Mendel.
Huszonegy mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 39 ponttal, 36-19-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyén áll.  Következik: Dunaharaszti MTK – Gödöllői SK április 21., szerda 16.30 óra (a 13. fordulóban elmaradt mérkőzés pótlása).



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 21. forduló:
Gödöllői EAC – Gödi SE II. 3-2
(1-1)
Gödöllői góllövő: Bartos Márton (2) és öngól.
Tizennyolc mérkőzés alapján a GEAC együttese 26 ponttal, 33-30-as gólkülönbséggel a csoport tabellájának 6. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online