Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Miért mond ellent a hozzá közelálló újság tényadatainak Gödöllő polgármestere?

2021-04-16 17:32:15

Egy héttel ezelőtt ült le vitázni az önkormányzatok helyzetéről és a járványügyi védekezésről Gémesi György gödöllői polgármester, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnöke és Orbán Balázs miniszterhelyettes, parlamenti és stratégiai államtitkár (Miniszterelnökség).

A szócsatát követően Gémesi György a következő bejegyzést tette közzé közösségi oldalán:
- Nehéz úgy vitatkozni, ha a tények nem igazán érdeklik a vitapartnert. Miniszterhelyettes úr, ahogy láttam a fideszes gödöllői GDL-ből tájékozódott a Gödöllőt érintő kérdésekről. Sajnálom, hogy nem az interneten is hozzáférhető adatokat ismerte meg. Számomra új információ volt (gondolom az eddigi küzdelmeink eredményeképpen is), hogy az elvett iparűzési adónak pénzbeli kompenzációja is lesz. Bízom abban, hogy Gödöllő is visszakap valamit a pénzéből, amivel kapcsolatban az egyeztetések kapcsán egyértelműen azt mondták, hogy nem kapunk vissza semmit. Örülök, hogy elmondhattam a véleményemet. Továbbra is küzdök Gödöllőért és az önkormányzatokért, mert minden, a településektől elvett pénzt önöktől veszik el. Köszönöm a lehetőséget a Mandinernek.


Hírportálunk egyik olvasója kiszúrta, hogy Gémesi György három nappal az eseményt követően vitába keveredett egy kommentelővel közösségi oldalán. A véleményt alkotó személy ezt írta: az ellenfelet – természetesen, konkrétumok nélkül – azzal vádolni, hogy kamu adatokkal operált, amikor ezzel szemben ott a vitán is kihangsúlyozottan a Szolgálatból, a Polgi úr saját lapjából hozta az adatokat, és azoknak a valótlanságával szembesített a vita során, no, ez kifejezetten gusztustalan és tisztességtelen hazudozás.

Gémesi György válasza a bejegyzésre az alábbi képen olvasható...,


...az pedig, hogy Orbán Balázs miből idézett, ide kattintva látható! Hamis lenne azt állítani, hogy ez nem a társadalmi megbízott felelős szerkesztő, L. Péterfi Csaba polgármesteri kabinetiroda-vezető szakmai fennhatósága alatt működő lokálpatrióta lap április 6-i számának 4. oldala.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online