Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői pedagógusok a Kedvenc Online Tanárom 2020 különdíjasainak táborában

2021-04-12 10:27:03

A MOL Mester-M Díj idén az eddigieknél is nagyobb jelentőséggel bír, hiszen a COVID-19 járvány okozta helyzetben a tanárok, edzők oktatásba fektetett energiája még inkább felértékelődött, munkájuk elismerése különösen fontos. Korábbi tanítványaik jelölése alapján a MOL Alapítvány kuratóriuma idén is 10 kiemelkedő munkát végző tanárt és utánpótlásedzőt díjazott, emellett a járványhelyzetre reagálva „Kedvenc Online Tanárom 2020” címmel különdíjat is meghirdetett, amivel a váratlanul bevezetett digitális oktatási időszak alatt különösen innovatív pedagógiai teljesítményt nyújtó tanárok és edzők munkájára kívánta felhívni a figyelmet.

Ebben a kategóriában 11 tanár nyerte el tanítványaik jelölése alapján a díjat, köztük gödöllőiek is: Ábrahám-Huszár Éva, a Gödöllői Török Ignác Gimnázium matematika tanára (balra) és Váray-Major Zsófia, a Gödöllői Frederic Chopin Zenei AMI zongoratanára (balról a második).

A MOL Alapítvány a 2020. évi jelöltek közül oklevéllel ismerte el közel 30 személy pedagógiai munkásságát, akiknek a neve az értékelés során a szűkített listára felkerült a későbbi díjazottak nevei mellett. Gödöllőről Buka Enikő, a Frederic Chopin Zenei Alapfokú Művészeti Iskola obotanára (jobbról a második), valamint Salánkiné Knopfler Szilvia, a Gödöllői Török Ignác Gimnázium történelemtanára (jobbra) kapott Mester-M oklevelet.


Az erkölcsi elismerés mellett a Mester-M díj fejenként egymillió forintos, a különdíj pedig 200 ezer forintos tiszteletdíjjal jár. A koronavírus-járvány miatt a díjátadó ünnepségre nem kerülhetett sor, a MOL Alapítvány virtuális találkozót tartott a díjazottakkal, akikhez ezt követően személyesen viszik el a díjakat. Forrás: MOL Alapítvány


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online