Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ujjatlan steppelt dzsekik tavaszra – így viseld a mellényt!

2021-03-23 18:12:47

A mellénnyel sokan kissé bajban vannak: mikor és hogyan is kellene viselni? A pulóvernél azért több, a dzsekinél kevesebb. Milyen időben lehet ideális egy ilyen ruhadarab, és mivel kombináld, hogy trendi is legyél benne?

Nos, a mellény leginkább egy ujjatlan dzseki. Egyértelműen tavaszi/őszi ruhadarab, és főként a hűvös, de nem kifejezetten hideg időben tehet jó szolgálatot. Vannak azok a napok, amikor az ember reggel még fázik egy szál pulóverben, de kabátot sem szívesen húz, mert délutánra viszont kisüt a nap, felmelegszik a levegő, a dzsekijét pedig cipelheti magával. Na, ezekre a napokra való a steppelt mellény, amiből igen bőséges választékot találhatsz, például, ide kattintva!

Rendben, a mellény praktikus. De, vajon, divatos is? Első hallásra nem tűnik a legtrendibb kiegészítőnek, de mi ezt megcáfolnánk: ha jó mellényt választasz, és tudod, mivel kombináld, nagyon jól fogsz benne mutatni!


Így hordd a steppelt mellényt, hogy divatos légy:

1. Először is, nagyon nem mindegy, milyen mellényt veszel. Vannak azok az alaktalan, vastag, minden kreativitást nélkülözve kialakított borzalmak. Ha kétségeid vannak a steppelt mellények divatosságát illetően, akkor gyaníthatóan neked is ezek jutottak eszedbe. Na, ezeket felejtsd el! A manapság készített női mellények csinos szabásúak, széles szín- és anyagválasztékban érhetők el, így bizony találhatsz igazán csajos darabokat.

2. Ne egy buggyos ujjú pulcsit válassz alá! Bármilyen trendi is a mellényed, az alóla kilógó buggyos ujjak alaposan tönkre fogják vágni az összhatást. Szűk, testhezálló pulóvert vegyél a mellény alá, ezzel nemcsak csinosabb leszel, hanem sokkal kényelmesebben is érzed majd magad, ha semmi sem gyűrődik és nyom.

3. Jól válaszd meg a méretet! Banálisnak tűnik, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy igenis fel kell rá hívni a figyelmet. Hihetetlenül sokan vesznek olyan steppelt mellényt, ami indokolatlanul nagy rájuk. Az okok általában igen praktikusak: mert így kényelmesebb, meg így alá lehet öltözni. Lehet, de ez az összképet sajnos nem fogja megmenteni: formátlannak és túl nagynak fog mutatni a mellényed. Maradj inkább a passzoló méretnél, és ne több, inkább melegebb pulcsit vegyél alá.

4. Gondold át a színválasztást! Minden ruhadarab esetében a szín tűnik fel először, nincs ez másképp a mellényeknél sem. Olyan színt válassz, ami illik hozzád, jól áll neked, de a ruhatáradba is be tudod illeszteni.

5. Figyelj a stílusra. Nos, egy alkalmi ruhához a mellény nem lesz jó, bármennyire is szeretjük. Egy farmerrel azonban hibátlan. A laza-sportos öltözéket kitűnően kiegészíti, de elegánsabb szettekhez nem való. A megfelelő öltözködés kulcsa, hogy tudd, mit mikor illik viselni, és ez a mellényeknél sincs másképp.

Amennyiben fázósabb vagy az átlagnál, vagy csak szereted a kényelmes öltözéket, egy ujjatlan, steppelt dzseki nagyon jó szolgálatot tehet neked a tavasz hűvösebb napjain. Nézz szét a kínálatban és találd meg a számodra ideális darabot! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online