Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői egészségügyi központ is bekapcsolódik a tömeges oltásba

2021-03-17 12:57:08

A gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ vezetősége március 17-én, a déli órákban az alábbi közleményt adta ki a koronavírus elleni oltások beadásának rendjéről:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ezen a héten intézményünk is bekapcsolódik a tömeges oltások lebonyolításába. Március 18-tól 20-ig, csütörtöktől szombatig a Petőfi Sándor utcai épület második emeletén erre a célra kijelölt helyen összesen 432 főt oltunk Pfizer- BioNTech vakcinával.

Az oltást CSAK az kaphatja meg, akit a háziorvos időponttal intézményünkbe irányított és az előjegyzési listán rajta van!

9 – 10 – 11 - 12 – 13 és 14 órás időpontok kerültek kiadásra, amikre a háziorvosok szervezik a betegeket. Kérjük, hogy a háziorvostól kapott időpont előtt legfeljebb 15 perccel érkezzen, lehetőleg ne túl korán és kérjük, hogy a várakozás alatt is tartsuk be a megfelelő távolságot!


Intézményünk kizárólag közvetlenül a vakcina beadásával kapcsolatos teendőket hajtja végre a Pest Megyei Oltási Munkacsoporttól kapott előjegyzési lista alapján. Az előjegyzéssel kapcsolatos kérdésekre (Mikor kerülök sorra? Mikor hívnak be? Hová kell menni?) telefonközpontunk nem tud információval szolgálni, mivel a háziorvos feladata az oltásra regisztráltak közül kiválasztani az oltható személyeket. Regisztrálni ezen az elérhetőségen tudnak, ahonnan a hozzájáruló nyilatkozat is letölthető.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online