Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tovább szárnyal a gödöllői focicsapat

2021-03-06 16:54:17

Március első szombatján a Pest megyei I. osztályú bajnokság mezőnyének egyetlen nyeretlen csapatához utazott a gödöllői legénység. Pusztán ez alapján elvárható volt, hogy a tavasszal még száz százalékos (3 meccs, 3 győzelem) vendégek három ponttal távozzanak Százhalombattáról.

A gödöllői vezetőgólra bő tíz percet kellett várni: az eddig valamennyi idei tétmérkőzésén eredményes Koziorowski Richárd nyitotta a találatok sorát. Bár, az első félidőben játék sava-borsából több nem született, a vendégek fölényéből arra lehetett következtetni, hogy nem a nulla-egy lesz az ütközet végeredménye.
Így is történt, mert Mudroch Mendel a 64., majd a bajnoki idényben 12., tavasszal 7. gólját szerző Koziorowski Richárd a 76. percben eldöntötték a három pont sorsát, ezáltal a hazaiak becsületgólja (85. perc) már csak a találatkülönbség kozmetikázásra volt elegendő.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 18. forduló:
Százhalombattai LK – Gödöllői SK 1-3
(0-1)
Gödöllői gólszerzők: Koziorowski Richárd (2), Mudroch Mendel.
Tizenöt mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 31 ponttal, 25-14-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Veresegyház VSK március 13., szombat 15 óra, Szűcs Lajos sportcentrum. ZÁRTKAPUS!


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Északi-csoport, 15. forduló:
Gödöllői EAC – Zebegény Garvittax 0-1
(0-0)
A GEAC együttese 23 ponttal, 28-23-as gólkülönbséggel a csoport tabellájának 6. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online