Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyet futhattak a fedettpályás Európa-bajnokságon a gödöllői atléták

2021-03-05 12:17:08

Idén, március 4-e és 7-e között a lengyelországi Torun a házigazdája a fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságnak. A rangos viadalon a Gödöllői EAC szakosztályát két versenyző képviseli: Kovács Gábor Krisztián tanítványa, Pápai Márton, valamint Karakasné Hasznos Jutka sprintere, Nádházy Evelin.

A gödöllőiek közül Marci már a nyitónapon bemutatkozott 1500 méteres síkfutásban. A versenyszámban összesen 51-en álltak rajthoz, akiket négy futamba osztottak be. Minden futamból az első két helyezett, illetve a további legjobb négy időeredménnyel rendelkező futó juthatott a március 5-i, esti döntőbe. Pápai Márton a negyedik futamban volt érdekelt, ahol – 3:45,63 perces idővel – a 9. helyen végzett, mindent egybevetve pedig a 40. lett.

Evelin március 5-én, a déli órákban teljesítette a 400 méteres távot. A kétkörös megmérettetésen rajta kívül 38-an futottak: összesen 7 futamban, ahonnan futamonként az első kettő, illetőleg a további legjobb négy időeredményt teljesítő hölgy kvalifikálta magát az elődöntőbe. A gödöllői sprinter a hatodikban vágott neki a távnak, és – 53,52 másodperces egyéni csúcsától elmaradva, 55,11 másodperces idővel – az 5. helyen zárt.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online