Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szünetel az ügyfélfogadás a NAV gödöllői kirendeltségén

2021-03-05 16:45:54

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának dabasi, gödöllői (Kossuth Lajos utca 74.), nagykátai, ráckevei, és szigetszentmiklósi ügyfélszolgálatai március 8-ától ideiglenesen bezárnak – olvasható a NAV sajtóközleményében. 

Cegléden, Érden, Vácon, valamint a budapesti központi ügyfélszolgálatokon és a Kormányablakokban működtetett NAV-ablakoknál (Gyál, Pilisvörösvár, Szentendre, Szob) zavartalan a nyitvatartás. A NAV továbbra is ütemezetten fogadja ügyfeleit; az ügyféltérben egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van. Érdemes időpontot foglalni a NAV honlapján (www.nav.gov.hu) a kapcsolat/ügyfélszolgálati időpont foglalása menüpontban. Időpontot foglalni csak a központi ügyfélszolgálatra, és a NAV-ablakokhoz lehet.
Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást.

Az interneteléréssel nem rendelkező ügyfelek a 1819-es telefonszámon is foglalhatnak időpontot. Az Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszer a 06 (80) 20-21-22-es telefonszámon érhető el, használata regisztráció (a TEL adatlap kitöltése és beküldése) után, ügyfélazonosító számmal lehetséges.

Frissítés! Május 10-étől személyesen is intézhetők az ügyek a NAV gödöllői, Kossuth Lajos utca 74. szám alatti irodájában.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online