Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ezt illik tudni!

2021-02-16 10:12:29

Már dolgozol, mint rendezvényszervező, vagy hamarosan befejezve a képzési programot, erre a pályára lépsz? Volt már olyan, hogy felvetődött a kérdés, vajon a leírt, a mondott vagy a megvalósult tett mennyire volt ildomos? Mennyire volt sértő számodra vagy az üzletfeledre nézve egy adott szituáció? Partnereid, mennyire viselkedtek veled szemben nem illő módon?

Hiszen, vannak olyan íratlan és írott szabályok, amiket a mindennapi magán- és üzleti életben be kell vagy be kellene tartani. Egy rendezvényszervező munkájában igencsak fontos tényezőként jelenik meg mindez.

A kételyek halmazából viszont van kiút! Nem csak kivezető utat találsz, hanem hasznos ötleteket, tanácsokat is, amennyiben a MOE Rendezvényakadémia weblapjára lépsz.

A MOE Rendezvényakadémiáról
Egy olyan lapra jutottál, amelynek hátterében hosszú évek (több mint 20 év) tapasztalataival, gyakorlati ismereteivel rendelkező szakemberek állnak, akik 2017 óta végzik tevékenységüket. Itt olyan tudásra, ismeretek sokaságára tudsz szert tenni, amelyekre pályafutásod során szükséged lesz és igencsak hasznodra fog válni. Az itt található képzések és szakmai kiadványok egymásra épülve biztosítják, hogy szakavatott képviselője legyél ezen szakmának. Milyen segítségre lelsz a weboldalon?

• Ingyenes anyagokra
• Államilag elismert képzésekre
• Nívós szakmai kiadványokra
• Szakmai tanácsadásra


Illem, etikett, protoll

Érdemes elmélyedni ebben a témakörben, hisz leegyszerűsítve, mindhárom fogalom egy rendezvényszervező alapvető ismereteit takarja. De úgy is mondhatom, hogy ”fő szerszámai”. Nagyon sok befektetett energiád veszhet kárba, ha ezekben hibát vétesz. A további sikeres üzletkötéseidnek is gátat szabhat.

Bizonyára sok ilyen irányú ismeret van már birtokodban, de itt egy lehetőség, amely egy szakavatott képzést biztosít továbbfejlődésed érdekében.

Ezért a MOE Rendezvényakadémia üzleti protokoll képzését ajánlom számodra. Itt elsajátíthatod azt, hogy miként boldogulhatsz az üzleti kapcsolatépítésben. Rengeteg olyan ismeretet szerezhetsz, amelyek biztosabb alapokra helyezik üzleti kapcsolataidat, és sikeresebb tárgyalási pozíciót biztosítanak számodra.

Ami miatt még ajánlom e képzést, hogy online végezhető, a saját tempódban haladva a tananyagban.

A kiadványaikra is felhívom figyelmedet! Ezekben sok mindent találsz majd, hogy még hatásosabb rendezvényeket tudj szervezni, amelyek megalapozzák munkád kedvező megítélését.

Nem utolsósorban 100%-os élménygaranciával is élhetsz. Amennyiben nem nyerte el tetszésedet a kiadvány, küldd vissza, s megtérítik annak költségét! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online