Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vécsey László bízik a gödöllőiek számára előremutató egyeztetésben

2021-02-16 14:58:33

Vécsey László, a gödöllői központú választókerület kormánypárti országgyűlési képviselője az utóbbi hetekben többször is kapott írásbeli kérést arra vonatkozóan, hogy segítse elő a választókörzet egyetlen 25 ezernél nagyobb lélekszámú települése, Gödöllő képviselőjének egyeztetését a kormányzat illetékeseivel a koronavírus-járvány elleni védekezés következtében történt települési pluszkiadások és a bevétel-kiesés kompenzációjával kapcsolatosan.

Az utolsó ilyen jellegű levél február 12-én érkezett Vécsey Lászlóhoz, amiben a Szövetség Gödöllőért önkormányzati képviselőcsoport tagjai arra kérik a honatyát, hogy lehetősége szerint segítse elő és szorgalmazza a gödöllői önkormányzat és a kormány képviselőjének mielőbbi egyeztetését. Mint megjegyezték: nem a polgármester úr egyéni kívánsága, hanem az itt élő polgárok közös érdekének elősegítése miatt!

A parlamenti képviselő február 15-én válaszolt a képviselőcsoport levélére. Vécsey László – többek között – úgy fogalmazott, hogy a miniszter úr felé történő eljárásra való felkérés megtisztelő, de ezt a gödöllőiek érdekében már régen, magától is megtette.
- Örömmel értesítem a képviselőcsoportot, hogy a mai napon a választ is megkaptam kérésemre. Ez alapján Gulyás Gergely miniszter úr a gödöllőiek iránt tanúsított legnagyobb tisztelettel várja dr. Gémesi György polgármester urat a kieső adóbevételek kompenzációjáról történő egyeztetésre. Az egyeztetés február 17-én, szerdán 14 órakor lesz.
Bízom benne, hogy sikerül a város polgárainak érdekében konszenzusra jutni minden tekintetben és ez a gödöllőiek számára is előremutató egyeztetés lesz – zárta gondolatait Vécsey László.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online