Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idegenbeli győzelemmel köszöntötte az új évet a gödöllői tizenegy

2021-02-14 16:43:15

Február második vasárnapján – ha úgy tetszik, Valentin-napon – megkezdte az őszi szezonban a koronavírus-járvány terjedésének meggátolása miatt bevezetett korlátozások eredményeként elmaradt bajnoki meccsek pótlását a gödöllői tizenegy. Heves Tamás alakulata Vecsésen, a pilisiek ideiglenes otthonában vendégeskedett.

A két csapat első félidőben mutatott játéka és a helyzetek alapján akár a többgólos vendégvezetés sem lett volna meglepő, de „csak” Tóth-Ilkó Áron 26. percben szerzett találatának örülhettek a gödöllőiek. A fordulást követően nagyobb fordulatra kapcsoltak a pilisiek és próbálkozásaik egyikét a 80. percben gólra váltották. Az ikszbe azonban nem nyugodtak bele városunk együttesének tagjai: Koziorowski Richárd a 84. percben ismét előnyhöz juttatta a GSK-t, amire már nem volt válasza a pontszerzésben reménykedő pilisi gárdának.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 15. forduló:
Pilisi LK-Legenda Sport – Gödöllői SK 1-2
(0-1)
Gödöllői gólszerzők: Tóth-Ilkó Áron, Koziorowski Richárd.
Tizenkét mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 22 ponttal, 18-13-as gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll.  Következik: Maglódi TC – Gödöllői SK február 20., szombat 11 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online