Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői szervezésű konferenciák környezetünk védelméről az online térben

2021-01-16 17:46:03

A fák jelentőségéről rendez online konferenciát a gödöllői székhelyű GreenDependent Intézet az angliai Schumacher Intézettel és az indiai SCAD-dal közös szervezésben január 21-22-én (csütörtök és péntek), magyar idő szerin 15 és 17 óra között.

Az első napon főként elméleti jellegű kérdéseket járnak körbe, úgymint: a fák ökológiai és társadalmi értéke, a szén-dioxid-megkötésben betöltött szerepük, a különböző fafajták ismertetése. Szó lesz arról is, milyen fákat érdemes ültetni, milyen szerepe van a fáknak a biológiai sokféleség, a szociális erdőgazdálkodás és a közösségek terén.
A második napon két kezdeményezést mutatnak be: az indiai Social Change and Development szervezetet, valamint a GreenDependent TreeDependent - Fákkal felelősen programját. A bemutatkozókat kiscsoportos beszélgetések követik.

Az előadások angol nyelven zajlanak. A részvétel regisztrációhoz kötött, a részvételi díj 10 angol font, amit teljes egészében magyarországi és indiai faültetések finanszírozására fordítanak. A konferencia magyarországi résztvevői ingyenes részvételt is választhatnak.

Ugyancsak a GreenDependent Intézettel kapcsolatos az a hír, miszerint: január 28-án, csütörtökön 17.30 órától a Zoom-on a karbon-lábnyom csökkentésének otthoni lehetőségeiről tartanak előadást, majd csoportos beszélgetést a szervezet munkatársai. A másfél órásra tervezett online eseményen a részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online