Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nagy utazás

2020-11-19 17:42:23

A parkoló
Sok magyar és külföldi sztár is dalba foglalta már az utazással kapcsolatos érzelmeit, meglátásait. A repülős utazások kockázata köztudottan a legmagasabb. Bár, balesetek meglehetősen ritkán történnek, de az óriási távolságok átszelése miatt a megbetegedések kockázata jelentősebb, és könnyen kerülhetünk a megszokottnál jóval eltérőbb élethelyzetekbe. Ez természetesen akár pozitív is lehet, részben ez az értelme a nyaralásnak. Új környezet megismerése, új élmények, új ételek. Utazz és láss csodát!

Reptéri folyamatok

A repülős utazások kapcsán a legnagyobb fejtörést mindig a repterek okozzák, azon belül is a reptéri becsekkolás menete. Ez a folyamat megkerülhetetlen. Ezenkívül a parkolás megoldása jelenthet még kihívást, de ezt ma már egy jó választással abszolút kiküszöbölhetjük. Sőt, ezzel a jó döntéssel akár már a parkolótól is indulhat a nagy utazás, nem kell arra a repülőgép landolásáig várni.

A reptéri parkolás 2020-ban megfizethetővé, rugalmassá és modernné vált már Magyarország fővárosában is.

Reptéri parkolás

A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében nehéz megfizethető parkolót találni, akár rövidebb vagy hosszabb időre keresünk. A köznyelvben továbbra is Ferihegy néven továbbélő repülőtér közelében, Vecsésen létesült egy reptéri parkoló. Méretének köszönhetően alkalmas a nagy tömegű utasforgalom ellátására és a parkolási nehézségek és problémák megoldására egyaránt. A vecsési reptéri parkoló verhetetlen árai az összes többi parkolótársaságot kiszorították az éllovasok közül.


Parkolás menete

A parkoló a nap 24 órájában nyitva áll az autósok előtt, természetesen csak érvényes foglalás birtokában. Ennek az ellenőrzéséről érkezéskor a beléptetőrendszer gondoskodik, majd a továbbiakban a parkoló teljes területén a KRESZ szabályait figyelembe véve lehet közlekedni. A parkoló teljes területét a nap 24 órájában biztonsági személyzet és kamerás megfigyelőrendszer is ellenőrzés alatt tartja.

Ennek a parkolónak a másik előnye az, hogy előre fizetés sosincs. A szolgáltatási díjat csak annak igénybevételekor kell megfizetni. Erre a helyszínen van lehetőség bankkártyával vagy akár készpénzzel is.

Megérkezésed után segítségedre lesznek a csomagjaid átpakolásában is a transzferjáratba, ami a terminálhoz szállít téged és családodat. Ez csupán egy pár perces utazás lesz, modern, kényelmes és tiszta autóikban. A reptér területén a csomagjaidat visszakapod, majd belevetheted magad az izgalmas és kihagyhatatlan becsekkolás folyamatába. Ezután pedig megkezdődhet az újabb nagy utazásod!

Válassz okosan és jó áron partnert ehhez, hogy egy újabb pozitív élménnyel és ne egy fejfájással gazdagodj! A vecsési reptéri parkolóban nem csalódhatsz!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online