Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Járványügyi korlátozások a gödöllői kulturális és közművelődési intézményekben

2020-11-11 18:22:25

Gödöllői Királyi Kastély
A koronavírus-fertőzés tömeges terjedésének megakadályozása érdekében tett kormányzati intézkedések miatt – november 11-étől előreláthatólag 30 napig – a Gödöllői Királyi Kastély nem fogadhat látogatókat és az erre az időszakra meghirdetett rendezvények elmaradnak. Az aktuális információk ide kattintva olvashatók.

Művészetek Háza Gödöllő
A koronavírus-fertőzés tömeges terjedésének megakadályozása érdekében tett kormányzati intézkedések miatt – november 11-étől előreláthatólag 30 napig – a Művészetek Háza Gödöllő épületében rendezvények maradnak el. Az aktuális információk ide kattintva olvashatók.


Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ
A koronavírus-fertőzés tömeges terjedésének megakadályozása érdekében tett kormányzati intézkedések miatt – november 11-étől előreláthatólag 30 napig – a napokban minősített könyvtári címmel kitüntetett Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ nem fogadhat látogatókat és az erre az időszakra meghirdetett rendezvények elmaradnak. Az intézkedés hatálya alatt a könyvtár fenntartja a Könyvet házhoz szolgáltatását, aminek részletei a képre kattintva olvashatók.

Gödöllői Városi Múzeum

A koronavírus-fertőzés tömeges terjedésének megakadályozása érdekében tett kormányzati intézkedések miatt – november 11-étől előreláthatólag 30 napig – a Gödöllői Városi Múzeum nem látogatható. Az aktuális információk ide kattintva olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online